FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGI INFERIOARE

Cele mai importante stiri din ligile inferioare / 8 ianuarie 2008

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2008 00:00

Liga a II-a - Ariesul
20 la reunire
Antrenorul Victor Rosca a avut ieri la dispozitie, la reunirea lotului, 20 de jucatori: Vartolomei, Farcas, Barta (portari), Toma, Pasca, Panaitescu, Bilia, Andone (fundasi), Vadana, Savu, G. Luca, Boroncoi, Mitrica, Rafa, Tothazan (mijlocasi), somfalean, Cr. Luca, Rusu, Peres (atacanti). De asemenea, la reunire a fost prezent inca un fundas, Mendizo, jucator aflat sub contract cu FC Brasov. ( Claudiu Georgiu)

Ramin?
Trecut de Victor Rosca pe lista jucatorilor "disponibilizati", atacantul Cristi Luca a ajuns la o intelegere cu oficialii turdeni si va continua, cel mai probabil, Turda. Un alt jucator aflat pe "lista neagra", Sorin Dida, nu a primit dezlegarea din partea clubului si a fost rechemat la lot. El a lipsit, insa, de la reunire si, daca, va absenta in continuare de la pregatirea echipei, ar putea fi suspendat de club pina la finalul contractului, adica un an si jumatate. (Claudiu Georgiu)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Acord
Unirea este aproape sa-l transfere pe mijlocasul Ionut Chiriac (Ceahlaul, 22 de ani). Cluburile s-au inteles, lipsind doar de acordul jucatorului. "Am discutat si, daca ne intelegem, nu am nimic impotriva sa vin la Alba Iulia", a spus jucatorul, care nu a evoluat deloc sub comanda lui Hizo. "Il asteptam pe jucator miercuri, la reunire", a completat antrenorul Unirii, Aurel sunda. De la Ceahlaul ar mai putea sosi si atacantul Ionut Enache (26 de ani). (Dan Henegar - Alba Iulia)

Cazan nu se lasa
Capitanul echipei din Alba, Ionut Cazan, a declarat ieri ca nu va semna prelungirea acordului cu Unirea, indiferent de consecinte. "Sint intr-o situatie incurcata, dar astept sa vad ce-mi propun conducatorii, sa stiu cum voi proceda ulterior. Suta la suta nu mai semnez, orice ar fi", a spus fundasul, dorit in Ungaria. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Afectat
Mijlocasul Dan Galdeanu (33 de ani) si-a propus sa revina in prim-plan, dupa ce in tur evolutiile sale au lasat mult de dorit. "Problemele personale m-au apasat teribil. In aceste luni de cind m-am intors la Alba Iulia am fost lovit de ghinion. A murit si tata, care suferea de o boala incurabila, am mai avut inca un deces in familie. Am fost extrem de afectat", a spus jucatorul. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Liga a II-a - Gaz Metan Medias
Suporterul Sepsi
Fundasul Gloriei, Laszlo Sepsi, le-a transmis incurajari fostilor sai colegi de la Gaz Metan Medias, formatie pentru care a evoluat in 2005-2006. "Eu sper sa aiba mai mult noroc decit in 2006, cind Jiul ne-a batut doar la golaveraj si-a promovat. E momentul lor, le tin pumnii sa urce in prima liga", a spus jucatorul vizat de Benfica si Poli Timisoara. (Cosmin Prisca - Medias)

Obiectiv: 30 de goluri!
Atacantul Mediasului, Claudiu Boaru, si-a propus sa rupa portile adversarilor in retur. Obiectivul sau: un total de 30 de goluri. In tur, Boaru a marcat de 13 ori. "Nu ma supar nici daca voi marca tot de 13 ori, adica sa ajung la 26 de reusite. Cel mai important este insa, dupa 7 ani de B, sa jucam din nou in prima liga", a declarat Boaru. (Cosmin prisca - Medias)

Liga a II-a - ISCT
Portar din Liga a III-a
ISCT se pregateste pentru eventualitatea in care portarul Perianu va fi retinut la Otelul, formatie pentru care va sustine, timp de o luna, probe de joc. "Sirmarii" au pus ochii pe titularul postului la Olimpia Satu Mare, Cristian Moldovan. (Florin Muresan - Satu Mare)

Liga a II-a - Lupeni
Csik ofertat
Fostul fundas al Stelei, Tiberiu Csik, care a parasit echipa din Lupeni, este dorit de doua cluburi din nordul tarii, Somesul Satu Mare si Turul Micula. Fotbalistul si-a exprimat dorinta de a continua la Olimpia Satu Mare, dar clubul se afla din nou in pragul desfiintarii, presedintele Vasile Boudi fiind si el pe picior de plecare. (Florin Muresan - Satu Mare)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează