FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Cer falimentul Universității! Doi foști fotbaliști ai echipei s-au săturat să aștepte achitarea salariilor restante

Dolha, 36 de ani, e liber de contract și așteaptă oferte
Dolha, 36 de ani, e liber de contract și așteaptă oferte

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 00:00

Intrată în insolvență în urmă cu 3 ani, U Cluj e în pericol să dispară.

Doi dintre foștii jucători ai "șepcilor roșii", Emilian Dolha și Ionuț Neag, care au de recuperat salarii restante din 2015, au solicitat intrarea clubului în faliment, la Tribunalul Botoșani, unde se judecă toate spețele în legătură cu Universitatea.

"Dacă intră clubul în faliment, nu mai am nici o șansă să recuperez banii. Nu vreau asta, ci doar să-mi primesc drepturile. Dar măcar să se termine odată cu păcăleala asta! Nu noi îngropăm această echipă de tradiție, ci cei care o administrează! Păi, noi am jucat finala Cupei cu Steaua în 2015 și eram neplătiți de 7 luni", a spus Dolha.

"De cînd e în insolvență, U Cluj a acumulat datorii de 500.000 de euro numai din salarii neplătite jucătorilor. Instanța trebuie să ia măsuri, înseamnă că planul de reorganizare nu funcționează"
Lucian Enache, avocat AFAN

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
1645653982388916
Leo Dino  •  22 Ianuarie 2016, 16:59

CSU ,a fost un club si nu a intrat cu zapca pe stadioane.Orasu nu avea o echipa fiind falimentata de staicu,si totii ceilalti la final Mititelu ...cei dela CSU au profitat si au redeschis portile vechi ale clubului de actiona anii in urma .fcsb steau este infintata noua de *** BECALI.Sa speram ca sunt multe cluburi in romania si se joaca curat ,atunci este un campioant frumos si placut cum zicea Cartu ca el vrea sa vada multe echipe cum se joaca doar in asta sta farmecu .Nu cum se fura

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kelltalp
kelltalp  •  22 Ianuarie 2016, 10:59
Postat de legendavisinie pe 22 Ianuarie 2016, 09:17

Prima ligă e plină de clone şi de echipe fără suporteri şi fără galerie (ACS Poli Timişoara, fcsb, CSU Craiova, Chiajna, Viitorul Ovidiu, Voluntari etc). Să sperăm că U. Cluj va depăşi cât de curând actuala situaţie financiară şi va reveni în prima divizie.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileschi
vasileschi  •  22 Ianuarie 2016, 10:21

U cluj nu moare , iar Dolha nu cred ca e neplatit numai de U ! nu se alege cu nimic daca U intra in faliment !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close