FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Cere falimentul clubului » Surdu nu-i iartă pe rapidişti: "Îmi vreau banii!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 noiembrie 2013 11:01

Unul dintre jucătorii care au de recuperat bani mulţi de la Rapid, Romeo Surdu, nu ia în calcul varianta de a renunţa la restanţe pentru a ajuta clubul să supravieţuiască.

Dacă planul de redresare pus la punct de rapidişti va fi aprobat, jucătorii vor mai primi maximum 10% din restanţele financiare.

"Cum să renunţ la bani? Pentru aia am muncit, pentru aia am fost înjurat, nu am cum să renunţ la acei bani! Sînt dispus să fac orice concesie, dar să fiu plătit. Pînă la urmă, de asta am fost dat afară. Mi-a fost reziliat contractul şi nu m-am ales cu nici un ban pe un an de zile", a spus Surdu pentru DigiSport.

Jucătorul lui FC Braşov pune vina pe pe foştii conducătorii din Giuleşti pentru situaţia în care a ajuns Rapid:

"Din cauza mea a intrat Rapid în impas? Păi au fost care au cîştigat 4-500.000 de euro şi nu au avut nici o performanţă. Cu mine, de bine, de rău, au intrat în grupele Europa League, au jucat o finală de Cupă şi după aceea s-a distrus, pentru că aşa s-a vrut de sus".

Pe 18 noiembrie, planul de reorganizare al Rapidului va fi supus aprobării tuturor celor care au bani de luat de la Rapid, iar pe 22 noiembrie va trebui aprobat de Tribunal.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
emil.craciun
emil.craciun  •  13 Noiembrie 2013, 19:34

cel mai prost jucator de fotbal,un no neim un foarte prost fotbalist

just.rapid
just.rapid  •  13 Noiembrie 2013, 07:59
Postat de roccohero pe 12 Noiembrie 2013, 11:21

Atunci cand injura steaua inpreuna cu suporteri era bun, nu? Acuma cand cera bani care sunt ai lui nu mai este buna. Suporteri ce cacao sunteti, sperc sa va desfintati.

uite nu mai dorm eu ca injura surdu pe steaua!! crezi ca asta ma incalzeste ? El ca fotbalist s-a remarcat doar prin simulari !! cand juca surdu la rapid mereu ma intrebam de ce il tot baga mucea jr in teren . noi suntem suporteri de cacao?? suporterii stelei care vin la stadion doar cand merge bine echipa ce sunt ?? suporteri de ocazie ,

ticutroya
ticutroya  •  13 Noiembrie 2013, 07:06

Ce nu stie Surdila , este ca daca Rapid intra in faliment , el nu mai primeste nici un ban !! Da' ce poti sa-i ceri lu' surdu ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează