FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - DINAMO

Antrenorul lui Dinamo a țipat spre bancă în timpul amicalului: „Zici că avem interzis!” » Ce l-a nemulțumit

Iulian Mihăiescu și Ionel Augustin au oferit indicații pe durata meciului / Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP) +26   FOTO
Iulian Mihăiescu și Ionel Augustin au oferit indicații pe durata meciului / Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 02 iulie 2022 10:39 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 13:07

La primul meci după retrogradarea în liga secundă, Dinamo și-a măsurat forțele cu divizonara secundă Concordia Chiajna, într-o partidă amical disputată de la ora 10:00. Evoluția jucătorilor rămași în „haită” nu l-a încântat pe Iulian Mihăiescu, cel care pregătește echipa după plecarea lui Gică Mihali.

Concret, Mihăiescu a fost deranjat de lipsa de implicare a elevilor săi. „Zici că avem interzis să tragem la poartă!”, a strigat tehnicianul spre cei aflați pe bancă. Momentul s-a petrecut la 0-0, cu câteva minute înainte ca ilfovenii să deschidă scorul. 

Primul șut pe poartă al dinamoviștilor i-a aparținut lui Bogan Gavrilă și a venit abia în minutul 35, când Concordia conducea cu 1-0. A fost un șut modest, pe centrul porții, reținut fără probleme de fostul dinamovist Chesneau. 

Anterior, Mihăiescu le ceruse oamenilor din staff să nu mai dea indicații pe mai multe voci: „Ce facem, mă? Vorbim șapte inși?

Toți au plecat, Iulian Mihăiescu a rămas!

La fel ca în perioada în care a fost jucător, Iulian Mihăiescu (posesor al licenței PRO) a fost mereu prezent pentru Dinamo, chiar dacă de multe ori a fost folosit pe post de „manta de vreme rea”.

Fost component al marii echipei formate de Mircea Lucescu la finele anilor '80, Iulian Mihăiescu, acum în vârstă de 59 de ani, a rămas singurul antrenor care se ocupă de pregătirea lui Dinamo, după plecarea lui Gică Mihali.

39 de goluria marcat Iulian Mihăiescu în 179 de meciuri pentru „câini”, în perioada 1985-1992

VIDEO Cele mai tari faze ale amicalului Chiajna - Dinamo 1-0

Echipa de start a lui Dinamo: Eșanu - Buleică, Ehmann, Dudea, Amzăr - N. Roșu, Cl. Stan - Bordușanu (cpt), Gavrilă, An. Florescu - C. Măgureanu
Rezerve: Ștefan Fara, Gabriel Moura, Deniz Giafer, Răzvan Patriche, Demci Alin, Tone David, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Lazăr, Dinu Daniel, Ionescu Cristian, Mario Șutru
Antrenor: Iulian Mihăiescu

Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini din amicalul Chiajna - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+22 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Concordia Chiajna - Dinamo, primul amical al verii pentru echipa care se zbate să mai existe

EXCLUSIV „A fost polițist, ar trebui să aibă probe!” » Replică pentru omul care suspectează meciul Dinamo - Lazio + Ștucan, discurs dur: „Sub nasul MAI, clubul a fost fraudat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează