FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - RAPID 1-3

CHIAJNA - RAPID 1-3 // Daniel Pancu, încă o răfuială cu șefii: „M-am simțit HĂITUIT! Unii cred că sunt arogant, dar nu e așa”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 20:30

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit din nou, după victoria contra Concordiei Chiajna, 3-1, despre relația cu conducerea echipei. 

„Avem potenţial, nu trebuie să mai repetăm greşelile din tur şi să rezolvăm problemele ce ţin de bucătăria internă. Au fost multe momente în neregulă, eu personal m-am simţit hăituit. Unii au impresia că sunt arogant, dar sunt o persoană umilă, smerită. Sunt născut însă în zodia leu şi răspund foarte repede. În rest sunt educat, respect pe toată lumea, dar mă simt nevoit să ripostez în fața celor care nu mă respectă.

Eu merg înainte, am contract, dar trebuie să rezolvăm anumite probleme. Obligatoriu trebuie rezolvate. Am vorbit cu nea Mircea Lucescu dimineaţă, nu a putut veni la meci dar mi-a transmis multă baftă. Pentru mine ar fi aur să am o persoană ca nea Mircea în club şi nu numai pentru mine”, a spus Pancu, potrivit TV Digi Sport. 

  • CONTEXT: De-a lungul acestui sezon, Daniel Pancu a purtat mai multe runde tensionate de discuții cu conducerea clubului. S-a pus inclusiv problema demiterii, dar antrenorul a fost susținut necondiționat de suporteri și a rămas în funcție. 

„Nu e finalul de sezon pe care mi l-am dorit! E bine că am terminat cu victorie. A fost o atmosferă extraordinară, Rapid trăieşte datorită suporterilor. Dacă nu erau ei, nu ştiu unde am fi fost. E meritul lor că nu suntem pe locul 10. 

Sunt multe probleme interne, pentru că nu am fost uniţi, nu toată lumea gândeşte la fel. Eu am spus la începutul campionatului că avem cea mai bună echipă, apoi, pe parcurs, s-au întâmplat mai multe lucruri, noroc cu suporterii. Ei au fost nişte eroi pentru mine, nu au cedat.

Am fost singurul în vară care a vorbit despre promovare, nimeni din conducere nu a făcut asta, am pus presiune pentru a se maturiza mai repede. Promovarea, ca şi titlul, se joacă în retur.

Vor veni şi 2-3 jucători în iarnă”

Daniel Pancu, antrenor Rapid

Povestea meciului Chiajna - Rapid 1-3

Rapid a pus punct seriei de două meciuri consecutive fără victorie, impunându-se fără probleme pe terenul Concordiei Chiajna, scor 3-1.  

Giuleștenii au început în forță partida: au deschis scorul după doar 5 minute, prin Labeau. Saifeddine Alami a majorat avantajul Rapidului în minutul 65, dar asta nu a împiedicat echipa lui Pancu să aibă emoții în final de partidă. 

Albu, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Concordiei, a înscris în minutul 72, însă partida a fost rezolvată definitiv de Amir Jorza, autor al unui gol frumos în primul minut al prelungirilor. 

Vezi și: 

LIGA 2, etapa #21 // Concordia Chiajna - Rapid 1-3 » Victorie spectaculoasă a giuleștenilor în ultimul meci din 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
432736163760875
Popa Albert  •  07 Decembrie 2019, 22:09

Pancone... Tot respectul pt tine că jucător... Ai fost unul din idolii mei... Că antrenor ai f multe de arătat... Ce m-am deranjat la tine că antrenor este că niciodată nu ți-ai asumat eșecurile... Tot timpul ai căutat alți vinovați... Respect Pancone... Dar aștept mai mult și de la tine și de la echipa. FZR

Vezi toate comentariile (1)
Comentează