FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

EXCLUSIV Pericol de depunctare! O echipă cu pretenții a intrat în perioada de monitorizare » Ce riscă

FOTO: Facebook @chindiaoficial
FOTO: Facebook @chindiaoficial

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 18:34 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 18:56

O altă formație cu pretenții de promovare în prima ligă, Chindia Târgoviște, a intrat în perioada de monitorizare din cauza datoriilor către foști jucători din sezonul trecut.

La ultima ședință a Comisiei de Disciplină (CD), din 31 ianuarie, dâmbovițenii au încasat deja două amenzi de câte 3.000 de lei, pentru cazurile lui Denis Dumitrașcu și Modestas Vorobjovas. 

Primul a semnat de curând cu Gloria Buzău, după despărțirea de UTA, de unde mai are de recuperat alte 4 salarii. El depusese memoriu împotriva Chindiei de acum 6 luni, dar a fost de acord cu mai multe amânări, tocmai ca să nu provoace depunctarea fostei sale echipe. Însă a fost dus cu vorba.

Rapid l-a prezentat oficial pe Vulturar, dar Rednic l-a FĂCUT PRAF la conferință: „Nu cred că antrenorul l-a vrut. Copil fără minte, să-l sfătuiască cineva!”
RAPID
Rapid l-a prezentat oficial pe Vulturar, dar Rednic l-a FĂCUT PRAF la conferință: „Nu cred că antrenorul l-a vrut. Copil fără minte, să-l sfătuiască cineva!”

Clubul târgoviștean are termen 5 zile să achite salariile restante către cei doi. Dar Comisia de Disciplină a oferit și o portiță de scăpare, obligându-i pe cei de la Chindia să facă dovada plății în respectivul interval, dar abia în ședința din 28 februarie.

Singura salvare pentru Chindia Târgoviște, banii publici

O nouă gură de oxigen, ca și în cazul celor de la Mioveni, o altă echipă cu datorii mari care e în pericol de depunctare, dar care e dependentă tot de bani publici. 

Iar sursele de finanțare ale entităților locale și județene sunt deocamdată blocate fiindcă nu s-a definitivat încă bugetul național pe 2024, acesta urmând a fi anunțat în jurul datei de 15 februarie. 

De aceea toate promisiunile că vor ajunge la normalitate se leagă de banii care ar trebui să vină până la începutul lui martie.

În cazul Chindiei, Consiliul Local a aprobat deja o nouă injecție financiară de 1,9 milioane lei, iar cei de la Consiliul Județean Dâmbovița vor vira și ei o altă "rată" de 600.000 de lei. Banii urmează să intre în conturile clubului imediat după aprobarea bugetului. 

E o nouă investiție de aproximativ 500.000 euro, după cea din octombrie, când cele două entități viraseră împreună un milion de euro. 

Și cu toate acestea, memoriile foștilor fotbaliști curg pe bandă, iar datoriile către actualii componenți ai lotului au ajuns, cumulat, la trei salarii pentru fiecare.

Păcălit ultima dată, Daniel Popa a revenit cu un alt memoriu

Alături de cei doi, și alți foști jucători ai Chindiei au primit termene pe 7 februarie pentru recuperarea datoriilor. Aceștia sunt Sergiu Buș, Costel Avram, Doru Popadiuc și Danie Popa. 

Acum la U Cluj, atacantul e la a doua tentativă. Chindia ajunsese la limita depunctării în cazul său, dar l-a convins pe jucător să renunțe la acțiune, asigurându-l că va primi banii curând. Jucătorul a așteptat mai mult de o lună, după care a făcut iar memoriu, fiind nevoit să ia tot procesul de la capăt, începând cu Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor.

După 15 etape, Chindia se află pe locul 11, la două puncte de locul 6, iar obiectivul clubului este revenirea imediată în primul eșalon, după retrogradarea din sezonul precedent.

VIDEO. Fotbaliștii Petrolului, „terorizați” de specialistul care a lucrat 8 ani cu Diego Simeone!

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Moment neașteptat în conferința Rapidului » Bergodi și-a prezentat scuzele în numele elevului său: „Nu e corect!”
RAPID
Moment neașteptat în conferința Rapidului » Bergodi și-a prezentat scuzele în numele elevului său: „Nu e corect!”
Hermannstadt confirmă interesul pentru atacantul de la FCSB: „Am purtat discuții”
HERMANNSTADT
Hermannstadt confirmă interesul pentru atacantul de la FCSB: „Am purtat discuții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează