FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

Chindia Târgoviște merge în cantonament la Mogoșoaia! Golgeterii echipei la un pas de plecare

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 22:53

Chindia Târgovişte se va reuni la mijlocul acestei săptămâni pentru demararea pregătirilor în vederea noului sezon.

Dâmboviţenii vor efectua, ca şi vara trecută, un cantonament centralizat la Mogoşoaia unde Honciu şi compania vor sta două săptămâni.

Mişcările la nivelul efectivului sunt, la acest moment, minore, doar Bicher şi Rosciugă, doi jucători tineri, fiind siguri că nu vor mai continua la echipă.

Cei mai buni marcatori ai Chindiei, Cherchez şi Neguţ, 21 de goluri împreună în acest campionat, au oferte de transfer de la alte grupări.

Golgeterul echipei s-ar afla în vizorul celor de la FC Braşov, în timp ce Neguţ face obiectul unui interes din partea Olimpiei Satu Mare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează