FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM PLOIEŞTI

Chiţu a lovit şi un jucător!

Articol de - Publicat vineri, 15 august 2008 00:00

La puţin timp după ce a bătut un ziarist, preşedintele executiv al prahovenilor, Ştefan Chiţu, l-a altoit şi pe jucătorul Eduard Bica (18 ani). "Eram în birou cu domnul Răchită, cînd a venit domnul Chiţu şi m-a lovit. A început să mă înjure şi să urle la mine «Pe unde ai umblat, măi, ţiganule!»", a povestit Bica. Vara trecută, din cauza lui Chiţu, jucătorul a plecat de la FCM Cîmpina şi s-a lăsat de fotbal pentru a munci pe şantier! Antrenorul Valeriu Răchită, care a asistat la incident, a vrut să demisioneze. "Am ieşit din birou şi l-am anunţat pe preşedinte că plec. Dînsul m-a convins să continuu munca începută acum un an şi jumătate. Eu mi-am reglat problemele, dar nu spăl rufele în public", a spus Vivi.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
 •  15 August 2008, 14:28

chitu e out. Referitor la problema promovarii, trebuie reamintit ca scopul nostru a fost in trei ani in liga intai, asa ca nu e nicio nenorocire daca nu promovam anul acesta. Altii declara de 5 ani ca promoveaza si de fiecare data rateaza promovarea in ultimile 2-3 etape. Neintentionat, bineinteles.

 •  15 August 2008, 13:44

Numirea lui cHITU la echipa noua a Ploiestiului ( adica adevarata echipa PETROLUL )a creat mari probleme in randul suporterilor. Acestia nu au fost deacord de la inceput cu prezenta acestui individ in randurile conducerii echipei, togmai ptr. faptul ca se stia ce fel de om este si ce sfori trage prin fotbalul romanesc. Multumim BUNULUI DUMNEZEU ca am scapat de el si ne putem considera in continuare aceiasi echipa curata cinstita si frumoasa asa cum si-au dorit ploiesteni si adevaratii PETROLISTI

 •  15 August 2008, 12:01

Chitu este cea mai mare din fotbalul romanesc. La Cimpina au fost batuti mai multi fotbalisti de el. Asta e una dintre metodele lui Chitu, numai ca la Ploiesti n-o sa-i mearga. Oricum n-are nicio sansa sa promoveze in fata Progresului sau a Ceahlaului. Sunt echipe prea puternice pentru o nou promovata. Va fi greu cu mafia pe care Chitu o are in spate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close