FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Chivorchian e noul președinte al celor de la Juventus București! Ce echipe se luptă la promovare

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 15:51

Gheorghe Chivorchian a acceptat să devină noul preşedinte al clubului bucureştean de eşalon secund Juventus Bucureşti.

"Am discutat două zile cu patronul clubului, Ionel Ciuclea, şi m-am convins că există disponibilitate pentru lucruri de calitate la această grupare. Vom pune un accent sporit pe Centrul de Copii şi Juniori dar nu vom neglija în niciun fel activitatea primei echipe", a punctat Chivorchian la Sport Total FM.

Noul oficial al echipei din Colentina crede că două echipe ar pleca la drum în noul sezon cu obiective legate de promovarea în prima ligă.

"Cred că UTA se va bate la promovare, dar şi o echipă care vine din Liga 3, Luceafărul Oradea. Şi CS Mioveni poate avea un cuvânt de spus în această luptă. Cam aceste trei echipe ar fi, în opinia mea, cele mai îndreptăţite formaţii care se vor lupta pentru promovare.

Şi Juventus se poate înscrie în această luptă chiar dacă obiectivul din sezonul care vine nu este, în primul rând, acesta", a declarat Chivorchian.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează