FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - LIBERTY SALONTA / 11:03

Cinci de la Sopron

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2007 00:00

La reunirea echipei, programata astazi, sint asteptati cinci jucatori care au evoluat sezonul trecut in Ungaria, la FC Sopron, formatia patronata de Marius Vizer. Acestia sint Nelu Ibric si Laurentiu Rus, care revin la Salonta, internationalul de juniori bulgar Georgi Korudjiev si maghiarii Lazar si Bojnar. (Teodor Biris - Oradea)

Liga a II-a - FC Bihor
Lukacs, remarcat
Atacantul Raymond Lukacs a marcat trei goluri la turneul final al juniorilor A, unde echipa oradeana a treminat pe ultimul loc al podiumului. Lukacs, care a avut cinci reusit in sezonul trecut, a stirnit interesul cluburilor Dinamo, Otelul si sheriff Tiraspol. Aflat in ultimul an de juniorat cu FC Bihor, Lukacs este obligat sa-si prelungeasca pe trei ani angajamentul cu gruparea oradeana. (Teodor Biris - Oradea)

Liga a II-a - ISCT
Tataran, demis
Conform site-ului www.clujeanul.ro, antrenorul Ioan Tataran a fost demis de presedintele Mihai Bordea. "Tataran este un antrenor cu care am lucrat intotdeauna foarte bine, dar acum e timpul sa incercam si alte variante", a declarat Bordea pentru "Clujeanul", adaugind ca va instala un nou tehnician pe 28 iunie.

Liga a II-a - Corvinul
 BAC-ul in echipa
Trei dintre juniorii Corvinului Hunedoara, Alexandru Iacob, Robert Cristian si Darius Duralia, vor sustine astazi proba orala la Limba si Literatura Romana din cadrul examenul de Bacalaureat. Internationalul de juniori Alexandru Iacob a absolvit Colegiul National "Iancu de Hunedoara", iar coechpierii sai, Robert Cristian si Darius Duralia, au promovat clasa a XII-a a Colegiului Tehnic "Matei Corvin". "Am putine emotii, insa sint sigur ca voi lua examenele cu brio. Am fost constiincios, m-am pregatit bine la fel cum o fac pentru meciurile de fotbal", spune Alexandru Iacob. (Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - Gaz Metan
Se intorc
Jucatorii Ovidiu Hoban si Gabriel Craciun nu s-au inteles cu Otelul si vor reveni la Medias. "Nu e un capat de tara. Ma intorc sa joc titular si sa promovez cu Gaz Metan", a spus Hoban. (Cosmin Prisca - Medias)

Liga a II-a - Muresul Deva
Dupa Bunea
Proaspat promovata in liga a doua, echipa din Deva, Muresul, vrea sa-l achizitioneze pe mijlocasul de 29 de ani, Lucian Bunea. Acesta e liber de contract, dupa ce s-a despartit de Dacia Mioveni. (Valentin schiopu)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Nu se retrage
Ajuns la 36 de ani, portarul Gabriel Rotaru nu se gindeste sa renunte la cariera de jucator, chiar daca in campionatul viitor va fi si antrenor secund. "Dupa 20 de ani de fotbal nici nu mai stiu numarul cantonamentelor pe care le-am efectuat. Cu siguranta insa, stagiul de pregatire din aceasta vara nu va fi ultimul ca si jucator activ. Mai vreau sa apar macar doi ani", a spus Rotaru. (Dan Henegar - Alba Iulia)

La mina lui Anghelache
Mijlocasul Razvan Dilbea (26 ani), caruia i-a expirat imprumutul de la Tricolorul Breaza, e dorit in continuare pe "Cetate". "Sper ca saptamina viitoare sa se limpezeasca treburile, iar conducerea sa ia legatura cu domnul Anghelache. Situatia este destul de incurcata si astept cu nebdare sa stiu ca totul se va rezolva favorabil, pentru a putea sa vin la reunire", a spus Dilbea. Altfel, Ghiorma e aproape de a semna un nou contract cu Unirea, dupa ce a devenit jucator liber. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Vrea intariri
Antrenorul George Ciorceri a solicitat transferuri importante pentru atacarea promovarii, in prezent purtindu-se discutii cu atacantul Simao (FC Baia Mare) si cu jucatorul de banda dreapta, Foro (FC Bihor). "Tinind cont de obiectivul propus, adica atacarea promovarii, ne trebuie achizitii serioase, fotbalisti care sa intre titulari, sa <<joace astazi>> cum se spune", a motivat Ciorceri. Alba i-a legitimat deja pe M. Dascalescu (30 ani), Pepenar (29 ani), ambii de la Corvinul, si pe Galdean (33 ani, Jiul). (Dan Henegar - Alba Iulia)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează