FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

FOTO Ciprian Marica, noul Gigi? Analiză tactică alături de Ianis Zicu: „La o discuție de dimineață cu domn’ profesor”

Ciprian Marica și Ianis Zicu +1   FOTO
Ciprian Marica și Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 10:47

Ciprian Marica, patronul celor la Farul, este foarte atent la modul în care antrenorul Ianis Zicu se ocupă de echipă.

Deși a spus că nu va fi ca Gigi Becali și nu se va implica în alcătuirea echipei de start, Ciprian Marica a postat azi pe contul de Facebook două fotografii în care apare că analizează tactica Farului, alături de antrenorul Ianis Zicu. „La o discuție de dimineață cu domn’ profesor”, a fost mesajul lui Marica.

ciprian marica ianis zicu 1 +2 FOTO
 

Întrebat de un fan dacă îi dictează echipa de start lui Zicu, Marica a răspuns „Niciodată! Dar mai avem nevoie de transferuri”.

În primul meci din Liga 2, Farul a terminat la egalitate, 0-0 cu Rapid. În etapa următoare, echipa lui Zicu va avea meci cu Dunărea Călărași.

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Marica, încântat de remiza cu giuleștenii » Ce planuri are la Farul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bodrin
bodrin  •  06 August 2019, 15:10

Măi să fie, profesor! Poate că pe bune. Și-o fi completat clasele lipsă din scoala generată...

luker
luker  •  06 August 2019, 11:37

Marica e patron pe banii primariei. E cel mai destrpt si frumos din tot judetul Constanta. Pica Psd ul, pica si Marica. Aveti rabdare, sfarsitul e aproape.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează