FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANȚA

Ciprian Marica vrea să schimbe numele Farului! Planul conducerii constănțenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 17:39

Ciprian Marica plănuiește să revină la numele de FC Farul Constanța. Formația pe care o patronează poartă în acest moment denumirea de SSC Farul. 

  • Farul joacă primul meci oficial din 2019 contra celor de la Clinceni, sâmbătă, de la ora 11:00. Partida e liveSCORE cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1 și TV Digi Sport 1.

„Dorim să facem din Farul ce a fost odată, principalul obiectiv e să readucem spiritul Farului care a lipsit din peisajul constănţean. Anul acesta, obiectivul nostru nu e doar menţinerea în Liga 2, e un obiectiv intermediar, vrem să ne vedem la anul în Liga 1, acolo unde ne e locul”, a declarat Tiberiu Curt, managerul sportiv al constănțenilor, pentru TV Telekom Sport. 

Clasament Liga 2

clasament

Vezi și: 

EXCLUSIV De la Petrolul Ploiești la U Cluj și Farul Constanța! Azi se reia Liga 2: cine transmite la TV, prezentarea liderilor, clasament și cote, TOTUL AICI

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
risc_mix
risc_mix  •  22 Februarie 2019, 18:43

Extraordinar! Atâta poate să producă acest prostălău. Asta e marea lui realizare. Schimbă numele din SSC, în FC Farul. Deși toată lumea pronunță simplu: FARUL. Fără fc, fără ssc, fară csm, etc.

adriann_
adriann_  •  22 Februarie 2019, 18:43

Foarte corecta miscarea, daca este posibila dpdv juridic.

risc_mix
risc_mix  •  23 Februarie 2019, 10:03
Postat de univ_craiova1 pe 23 Februarie 2019, 00:00

Dar de fcu 1948 est cunoști vreo realizare importanta decât cupa Doljului!

Bă ești prost? Păi cine a vorbit prostănacule de fcu? Aici era vorba de Farul. Dar așa sunteți voi *** aiurea , pe lângă subiect

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează