FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUTARE

Claudiu Niculescu a plecat de la Damila Măciuca, dar va antrena tot în judeţul Vîlcea

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 22:31

Claudiu Niculescu nu mai este antrenorul echipei Damila Măciuca, dar rămîne în judeţul Vîlcea, urmînd să semneze cu CSM.

Niculescu, 37 de ani, a preluat Damila anul trecut şi a ratat de puţin promovarea pe prima scenă în sezonul recent încheiat. Azi, Claugol a semnat un contract cu CSM Rîmnicu Vîlcea.

Schimbarea s-a produs din cauza deciziei patronului Dan Niţu de a vinde acţiunile echipei Damila Măciuca celor de la CSM Reşiţa. Astfel, antrenorul şi jucătorii Damilei au trecut la cealaltă echipă din judeţ, şi ea divizionară B, informează ziarulalb.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
petrusm
petrusm  •  01 August 2013, 21:41

SA SE DUCA LA DINAMO , NU ERA EL CAINE PANA LA MOARTE ... CE NU MAI PREZINTA INTERES PENTRU DINAMO ? SA VORBEASCA CU NIETZOIU CAPITANU ...

kamikaze96
kamikaze96  •  25 Iulie 2013, 22:43
Postat de drweather pe 25 Iulie 2013, 19:26

cam ciudata acest schimb de echipe dar la noi se poate orice...speram ca Damila sa se multe in Zavoi si sa se numeasca Damila Rm Valcea....din pacate au gasit o solutie nu prea placuta....dar atata timp cat la Rm Valcea va fi o echipa care incearca sa faca performanta e ok....multa bafta Clau-gol ...sper sa duci Valcea in liga 1 !!

de ce Valcea ? Resita e o echipa cu traditie, distrusa de privatizare...

zidane92
zidane92  •  25 Iulie 2013, 19:33

s-a facut schimb de echipe cum numai in romania vezi toata suflarea antrenori,staff,jucatori,actionariat de la damila a trecut la csm ramnicu valcea, iar toata lumea de la csm patronul rufa,jucatori,antrenori ,staff s-a dus la damila care va fi redenumita csu metalul si se muta la resita pam-pam asteptam un schi,b d-asta si in liga 1 si era aproape cand era unirea campioana sa se faca ceva intre urziceni si steaua

Vezi toate comentariile (9)
Comentează