FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #1

Claudiu Niculescu, încrezător în privința promovării în Liga 1: „Avem toate condițiile!”

FOTO: Facebook @csconcordiachiajna
FOTO: Facebook @csconcordiachiajna

Articol de - Publicat marti, 03 august 2021 00:43 / Actualizat marti, 03 august 2021 00:47

Concordia Chiajna s-a impus pe teren propriu la debutul în noul sezon al ligii secunde, scor 2-0, în fața celor de la Unirea Constanța. 

Noul venit Adrian Voicu, în prima repriză, și Gabriel Deac, în actul secund, au marcat golurile succesului ilfovean, în fața marii necunoscute a sezonului, Unirea Constanța, formația apărută în locul Farului. 

Claudiu Niculescu, după Concordia Chiajna - Unirea Constanța

„Am plecat bine în noul sezon. Suntem în cărți pentru îndeplinirea obiectivului intermediar, calificarea în play-off și, mai apoi, pentru promovare. Avem toate condițiile pentru acest demers. 

Ne așteaptă un drum lung, trebuie să o luăm pas cu pas. Trebuie să fim modești și umili pentru că ne este deloc ușor. Următorul obiectiv este să ne întoarcem cu puncte de la Iași, în etapa următoare. Orice punct este extrem de important”, a precizat Claudiu Niculescu la Sport Total FM.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Comandantul clubului Steaua a stabilit un obiectiv major pentru noul sezon: „Da, asta ne dorim! Nu e presiune pe Oprița”

Investitori din Emirate în Liga 2: „Primul pas spre revenire”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  03 August 2021, 09:40

doamne fereste sa revad satul Chianja in prima liga!!! Speram sa retrogradeze acum Clinceni, Voluntari si sa vina UCJ, Poli TM, Iasi, / BV sau FCP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează