FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUTARE

Claudiu Niculescu se mută la Sibiu: „Pregătim surprize pentru noul campionat”

FOTO: Facebook @CSC1599Selimbar
FOTO: Facebook @CSC1599Selimbar

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 17:39 / Actualizat luni, 29 mai 2023 18:01

Divizionara secundă CSC Șelimbăr nu va mai evolua în sezonul următor pe arena din Râmnicu Vâlcea. Formația antrenată de Claudiu Niculescu se va muta pe noua arenă din Sibiu. 

„Ne vom muta la Sibiu, pe Municipal, pentru primele partide din campionatul următor. Vom reveni pe arena noastră când lucrările la stadion se vor finaliza”, a anunțat Cornel Stănilă, președintele lui CSC Șelimbăr, la Metropola TV. 

CSC Șelimbăr se schimbă din temelii

Claudiu Niculescu și staff-ul lui au semnat contracte noi cu gruparea sibiană. În schimb, lotul este într-o continuă schimbare. 

„Pregătim surprize plăcute pentru următorul campionat. Vom aduce, și de această dată, doi jucători străini cu o cotă bună, alături de alți fotbaliști interesanți”, a completat Stănilă. 

În urmă cu două sezoane pentru Șelimbăr a evoluat Firmin Mubele, un jucător pentru care Toulouse plătea, în anul 2018, 5 milioane de euro și care a adunat 45 de selecții în reprezentativa statului Congo.

CSC Șelimbăr a încheiat ultimul campionat pe locul 2 în Grupa A a play-out-ului ligii secunde.

VIDEO. Cum l-a învățat „lunetistul” Claudiu Niculescu pe Rafa Stănescu să bată loviturile libere: „Îmi spunea să bat între al doilea și al treilea om din zid”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

OFICIAL Rapid l-a prezentat pe fotbalistul dat afară de FCSB

EXCLUSIV Cristi Balaj îi răspunde tăios lui Mihai Rotaru: „Are oameni în club care au demolat bănci de rezerve și care au sărit la bătaie, cum își permite să vorbească despre Dan Petrescu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează