FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

Claudiu Răducanu a ajuns la Milcov! » Fostul golgeter al Stelei joacă în liga judeţeană

Răducanu, în vremea în care făcea furori în tricoul Stelei.
Răducanu, în vremea în care făcea furori în tricoul Stelei.

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 21:43

Răducanu, ultimul golgeter al campionatului dat de Steaua, joacă în judeţeană. "E diferenţă mare faţă de prima ligă", s-a prins fotbalistul care a produs cele mai multe perle în România.

Claudiu Răducanu, atacantul care a fost o dată campion şi de două ori vicecampion cu Steaua, mai bifează o echipă în carieră: AS Milcov. Şi continuă cursul pe care l-a dat carierei lui, din rău în mai rău. El a mai avut în ultima vreme şi o altă grijă. A fost implicat într-un scandal cu fosta soţie, care i-a luat aproape toată averea, tot ce strînsese în carieră.

Răducanu are acum 36 de ani şi joacă la Milcov: "E diferenţă mare între liga a patra şi prima ligă, dar eu trebuie să mă pregătesc şi să demonstrez mai departe. Nu e important să marchez, contează să cîştige echipa".

El nu mai jucase nicăieri de trei luni pînă să ajungă la Milcov. Ultima grupare la care a evoluat a fost una de amatori din Germania. În 2004 era în Primera, la Espanyol, pentru care marca la debut, pentru 1-0 în deplasarea de la Villarreal. A urmat Steaua, iar apoi Bielefeld, FC Vaslui, FCM Huşi şi experienţe la formaţii din ligile inferioare din China, Italia, Spania, Germania şi România.

Voia să stea în blocnotes!:)
Claudiu a fost golgeterul campionatului, cu 21 de goluri în sezonul 2002-2003, dar a devenit faimos mai ales datorită replicilor lui care au produs umor involuntar. Credea că există un criminal în serie "Caniculă" după ce auzise la ştiri "canicula face noi victime" şi a marşat la gluma unui coleg: "Normal că m-aş muta într-un blocnotes dacă mi-ar pune clubul la dispoziţie aşa ceva".

A pierdut toată averea după ce a semnat că nevasta încasează salariul în locul lui. Mircea Rednic, care l-a antrenat la Vaslui, şi-a amintit că-l atenţionase: "Îi zisesem că nu e normal ce face, oricîtă încredere ai avea în cineva". Claudiu n-a crezut şi acum e falit.

64 de goluri a dat Răducanu în 154 de meciuri bifate în Liga 1. Are două prezenţe în echipa naţională

1,3 milioane de euro a încasat Steaua în schimbul lui Claudiu în 2004, cînd l-a cedat la Espanol. El fusese achiziţionat de la Extensiv, pe 150.000 de dolari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
onlyrapid
onlyrapid  •  09 Septembrie 2012, 06:06

Faurul_Pamantului, ia o pastila si linisteste-te!

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  09 Septembrie 2012, 04:36

Hagi cel mai mare stelist e umilit de cioban intr-un stil interlop, Meciurile se castiga cu brichete si valize, La oficiala se poarta fularul cu rapid si dinamo in functie de interese,,, Suporterii nemultumiti sunt vagabonti si huligani, aia care sunt multumiti sunt pionierii patriei,,, Se cumpara jucatori cu sute de mii de euro sau milioane de euro,,, in 2-3 ani maxim pleaca liberi de contract, Se cumpara cei mai buni de la jucatorii campioanei urziceni, sezonul urmator altii termina inaintea noastra in clasament!,, in presa internationala avem singurul finantator care-i in acelasi timp xenofob, rasist, extremist religios! etc etc etc,,,,))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează