FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, dezvăluie condițiile în care Rapid va mai primi finanțare: „Dacă clubul va face asta, noi vom plăti”

foto: Facebook @ FC Rapid 1923
foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 16:41 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 16:48

Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1, a dezvăluit în ce condiții Primăria pe care o va prelua în curând, cea mai bogată dintre cele de sector din București, va finanța clubul Rapid.

În cadrul emisiunii „Adriana Nedelea LA FIX” de la Libertatea, Clotilde Armand a fost întrebată dacă Primăria Sectorului 1 va mai finanța Rapid. Iată ce a răspuns noul primar:

Clotilde Armand: „Niciun ban din bugetul local oficial nu se ducea la Rapid!”

„Din bugetul local oficial, niciun ban nu se ducea la Rapid. Cred că voi fi prima care în mod oficial voi susține sportul. Am spus mereu că în domeniile cultural și sportiv vrem să dezvoltăm. Nu vom aloca bani discreționar. Vom susține sportivii și infrastructura sportivă. 

Eu aș dori ca fiecare copil și fiecare adult din Sectorul 1 să facă sport. Noi vom subvenționa sportul pentru copii, dar va trebui să existe sportivi care se vor ocupa de acești copii. Dacă clubul Rapid va susține cursuri, îi va ajuta pe copii și va crea niște viitori rapidiști, atunci noi vom plăti pentru asta și acești bani vor ajunge în clubul Rapid”.

Clotilde Armand, despre baza Pro Rapid

Clotilde a dezvăluit ce planuri are și pentru baza Pro Rapid, situată în Bucureștii Noi. Potrivit spuselor acesteia, Dan Tudorache, precedentul edil, plănuia să distrugă tot ce a rămas din baza pe care giuleștenii au folosit-o timp de câțiva ani. 

„Baza Pro Rapid este închisă. Pe PUZ-ul coordonator propus de fostul primar era trecută ca centru de business, adică trebuia distrusă, eliminată. Eu cred că nu avem destule baze de sport în sectorul 1. Părinții și adulții știu că trebuie să își ducă copiii foarte departe ca să facă un sport. Nu este corect, va trebui să dezvoltăm cu bani publici baze sportive”, a spus aceasta. 

Citește mai multe știri din Liga 2:

Focar de COVID-19 la ASU Poli Timișoara » 7 cazuri la divizionara secundă

Dan Alexa se revoltă: „Este o rușine!”. Ce le cere autorităţilor locale din Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ucluj2011
ucluj2011  •  09 Octombrie 2020, 11:41

Să te audă Dumnezeu Clotilde!!! AȘA să faci , dar să te ții de cuvânt!

10224279607758691
Alexandru Alex  •  09 Octombrie 2020, 03:56

Avem primari, care abea vorbesc limba romana!, Bravo Romania!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează