FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROIECT

CNI a aprobat! Stadion nou pentru o echipă de tradiție: „Pista de atletism rămâne”

Vechiul stadion al celor de la FC Argeș
Vechiul stadion al celor de la FC Argeș

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 16:48

FC Argeș abordează cu încredere lupta pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică a țării care ar putea readuce trupa alb-violetă din nou în elită după 12 ani. Piteștenii așteaptă un nou stadion.

„Am fost zilele trecute la stadion cu primarul municipiului Pitești și am vorbit cu jucătorii. Aceștia au fost anunțați că s-a aprobat de către CNI construirea unui nou stadion, care ar trebui să fie gata în următorii doi ani. Construcția se va face pe actualul amplasament. Pista de atletism va rămâne, pentru că este una dintre puținele de calitate superioară din țară. Am încredere că putem promova”, a spus Cristian Gentea, președintele Consilului de Administrație al argeșenilor, la Sport Total FM.

2 titluride campioană în Liga 1 are FC Argeș, în sezoanele 1971/1972 și 1978/1979

VIDEO / Liga 3 nu se mai reia! Cine promovează în Liga 2 + Ce se întâmplă cu Steaua

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Daniel Pancu, ultimele detalii despre revenirea la Rapid: „Eu am cerut altceva!

Ianis Zicu a semnat noul contract! Anunță ce planuri are: „Sper ca băieții să înțeleagă asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  17 Iunie 2020, 12:36
Postat de remarque pe 16 Iunie 2020, 10:29

care e problema cu pista de atletism? Atletismul e un sport nobil, lumea nu incepe si nu se termina cu fotbalul. Exact cum se pot face piste de atletism fara tribune, la fel se pot face terenuri de fotbal fara tribune. La cati fani sunt pe stadioane e o masura la fel de logica precum propunerea ta legata de pistele de atletism

Atletismul e un sport nobil intr-adevar, dar nu cred ca se mai practica prin Romania. Si nu ne trebuie stadioane de 30 de mii de locuri pt antrenamentele copiilor de la atletism. Ca altfel ce competitii gazduim noi, macar interne, ca internationale nici nu se pune problema !Interesul e zero , eu nu am vazut de 20 de ani o stire sau un reportaj TV de la competitiile interne de atletism. Hai sa fim seriosi, se pot face baze de atletism separate cu o tribuna de 1500- 2000 de locuri si e arhisuficient ! Oricum pe terenul de fotbal daca arunci in fiecare zi sulite, discuri si ciocane faci gazonul praf si pulbere. E la fel cu velodromul de la Dinamo, nimeni nu mai face acolo ciclism de 30 de ani, dar Doamne fereste sa nu-l stricam !

remarque
remarque  •  16 Iunie 2020, 10:29
Postat de digiserv.ro pe 14 Iunie 2020, 18:10

Avem cei mai *** conducatori, singura tara din Uniunea Europeana care mai construieste stadioane cu pista, o rusine absoluta. O gandire bolsevica si retrograda. Absolut jenant si rusinos. Atat timp cei care formeaza viitoarele cadre inca se mai rezuma la educatia care au primit-o pe timpul comunismului nu vom evolua ca tara. ABSOLUT RUSINOS, JENANT. Iar vom avea un stadion dezolant si gol precum Cluj Arena. La Sibiu pista, la Targoviste pista, la Targu-Jiu pista, la Cluj-Napoca pista. Uitati-va si luati exemplul Poloniei, nu au construit nici un stadion cu pista. D-aia suntem in urma la fotbal pentru ca si infrastructura de o construim o facem tot dupa metode si obiceiuri vechi care nu mai au nici o legatura cu timpurile actuale.

care e problema cu pista de atletism? Atletismul e un sport nobil, lumea nu incepe si nu se termina cu fotbalul. Exact cum se pot face piste de atletism fara tribune, la fel se pot face terenuri de fotbal fara tribune. La cati fani sunt pe stadioane e o masura la fel de logica precum propunerea ta legata de pistele de atletism

rocky2
rocky2  •  15 Iunie 2020, 16:00
Postat de petschovschi pe 14 Iunie 2020, 17:58

Adică ne batem joc de un stadion nou doar pt. a menține o pistă de atletism ? Stadioanele noi se fac pt fotbal, nu pentru atletism. Cu pistă s-au făcut stadioanele din Cluj și Tirgu-Jiu. În plus, ai în Bucuresti stadioanele Iolanda Balas și Dinamo, ambele cu pistă. Cîte competiții de atletism găzduiește România ? Să fim serioși, e o prostie să construiesti in 2020 stadioane cu pista de atletism, in conditiile in care audienta acestui sport nu se compara cu fotbalul. Acolo unde e necesar, se pot construi piste de atletism simple, fără tribune. Pentru competitiile oficiale de atletism găzduite în România sînt absolut suficiente stadioanele cu pistă deja existente.

De ce n-au facut NA cu pista de atletism? E stadion national, acolo se tin concerte, sau mari mitinguri psd, dar o competitie atletica nu poate gazdui!? Fac piste in provincie, unde toti sunt atleti si alearga zi si noapte in concursuri!? Sa ne zica si noua cineva cate cluburi atletice sunt in Pitesti! Sau Cluj, Targoviste? De Tg Jiu nici nu mai vorbesc! Astia imi amintesc acum de aberatia comunista din anii '70, cand la Medgidia, oras cu 30.000 de locuitori la acea vreme, s-a facut un stadion cu pista de 33.000 locuri, sala polivalenta, patinoar cu nocturna, bazine olimpice si piscina, toate astea acum fiind pline de balarii!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează