FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Comandantul CSA Steaua rupe tăcerea: „Nu putem avea obiectiv promovarea din două motive”

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1
Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 16:42 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 17:10

Ştefan Răzvan Bichir, noul comandant al CSA Steaua, a fost prezent astăzi la conferința de presă în care Daniel Oprița a fost reconfirmat în funcția de antrenor al „militarilor”

Omul din fruntea Clubului Sportiv al Armatei a vorbit și despre subiectul care a întristat suflarea roș-albastră în ultimele săptămâni: incapacitatea de a promova în Liga 1 din cauza statutului echipei.

Comandantul Bichir: „Nu putem să repetăm greșelile din trecut”

„Din păcate, trebuie să fim realiști și onești. Nu putem fixa ca obiectiv promovarea în sezonul actual din două motive: nu cred că vom reuși să îndeplinim condițiile din legea sportului și nu ne putem permite să facem pași pripiți, să repetăm greșelile din trecut

Nu vrem să ne întoarcem cu mulți, mulți ani în urmă. Trebuie să găsim cele mai bune soluții, sunt convins că vom găsim sprijinul investitorilor serioși din zona de business”, a transmis Ștefan Răzvan Bichir, în cadrul conferinței de presă de astăzi. 

CSA Steaua nu poate promova încă în Liga 1 

GSP.ro a scris încă din urmă cu că Steaua nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor.

Daniel Oprița continuă la CSA Steaua

Recent promovată în Liga 2, CSA Steaua i-a prelungit contractul antrenorului Daniel Oprița.

Astfel, într-un comunicat al clubului se anunță că Daniel Oprița a semnat prelungirea contractului, care va avea o durată de doi ani.

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, împreună cu Daniel OPRIȚA, au decis prelungirea mandatului cu încă doi ani în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal. 

Din staff-ul tehnic mai fac parte Fane NOFITOVICI – antrenor secund și Sorin BOBARIU – antrenor cu portarii. Daniel Oprița și-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a.

 A strâns 36 de partide pe bancă tehnică a formației, cu 33 victorii și 3 remize, golaveraj 204 – 13. Tehnicianul roș-albastru se bucură de faptul că are ocazia să continue la conducerea tehnică a formației steliste. Obiectivul noilor conduceri manageriale este constituit unui lot valoros, care să performeze cel mai înalt nivel 

- Comunicat CSA Steaua

VIDEO Dan Petrescu intervine în războiul FCSB - CSA: „Nu mai înțeleg nimic nici eu! Trebuie să se unească, să fie o singură Steaua”

Citește și alte știri despre Steaua:

Anghel Iordănescu, necruțător cu CSA Steaua: „Incompetență!” » Suspectează interese ascunse: „Poate a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Becali”

CSA Steaua, anunț de ultimă oră » Ce se întâmplă cu Daniel Oprița

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
ekneb
ekneb  •  24 Iunie 2021, 00:44

Deci care va sa zica prin urmare.... DL Oprita are dezlegare la antrenat tzurca, dansuri populare... toate pe banii statului, inclusiv pe banii mei. Din moment ce nu poti promova din liga 2 in liga 1...nu are rost ca la antrenamente sa si bata capul sa antreneze altceva decat tzurca, dansuri populare. O sa admir dansurile talpanistilor din liga 2!!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn
tinn  •  24 Iunie 2021, 00:34
Postat de catalynn pe 23 Iunie 2021, 20:28

Aici desigur putem avea o discuție … Nu e rău deocamdată, mai vin jucatori, însă nu știm nici măcar sistemul competițional (încă nu e sigur dacă e “clasic” sau cu play-off) pt a putea face o strategie pe termen lung. Avem însă antrenor, stadion, suporteri și buget! E suficient?! Categoric nu! Însă e un punct de plecare solid! Prostalaii tai fcsbisti zbiară mai jos cu lacrimile șiroindu-le pe obraz: NU suferim! :-))) Și încă nu e Luni, nu e 28! Tic,tac,tic,tac …. BOOOOOM! :-))))

vine chelea cu cagula. ia bag-o p-aia cu potenții financiar care vin patroni :)))

tinn
tinn  •  24 Iunie 2021, 00:28
Postat de catalynn pe 23 Iunie 2021, 22:24

Zi mă pensionarule, după ce l-ai plictisit pe timm pana a plecat, de câte ori ai avut dreptate, de câte ori verdictul final a fost cel pe care ni-l prezentai cu valoare de adevăr absolut!? De asemenea, ce nu s-a întâmplat din ce am afirmat acum 5 ani!? Aaaaa, ca au fost întârzieri pe parcurs, ca a ținut procesul 2 ani și nu unul, OK, însă astea sunt amănunte neesențiale, și orice amânare ne-a adus mai aproape de final. Se amâna pe 28!? Posibil! Însă ceasul ticăie inexorabil către sfârșitul FC fcsb! Tic, bic, tic, bic, tic, bic …. :-))))

ia mai zi-ne cum ajuți tu tălpănelu să facă armata un ONG privat :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează