FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 3

Comeback din "naţionala" artiştilor » Daniel Chiriţă a revenit în fotbal la 41 de ani şi jumătate

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2015 00:00

Jucătorul care a luat un campionat şi două cupe cu Petrolul şi Rapid a jucat pentru oaspeţi în Hărman - Ştefăneşti 2-2, meci din Seria C3

"M-au chemat oamenii de aici și am venit să dau o mînă de ajutor, dar îmi și place ideea. M-am mai uitat și eu la meciuri, nivelul ligilor inferioare e subțire rău. Cred că pot fi de folos la experiența mea", a spus Daniel Chiriţă.

La aproape 42 de ani, pe care îi va împlini în martie 2016, omul care a evoluat în cariera sa inclusiv la Şahtior şi Zenit St. Petersburg a semnat cu FC Ştefăneşti, grupare din divizia a treia. Şi a jucat în ultimele minute ale partidei cu Hărman, 2-2. În timp ce fiul său era în lot pentru jocul Petrolului de la Ovidiu, cu Viitorul!

"Hai, pensionare!"

Pentru că, în teren, nivelul era foarte scăzut, antrenorul Laurenţiu Tudor l-a introdus pe final pe cel care, ultima oară, jucase în "naţionala" artiştilor. Serios, în "oficiale", acum mai bine de 5 ani. La "lupi", pe atunci în liga a doua!

Tehnicianul l-a chemat amuzat de la încălzire pe Chiriţă. "Să vadă și ăștia mici fotbal, să-i facem de rîs măcar", a rîs Tudor. Iar Chiriţă, numit, în glumă, "pensionar" de suporterii braşoveni, s-a descurcat. Le-a închis gura prin pasele elegante, jocul împins uşor şi coordonarea colegilor.

"Gata, mă pregătesc bine săptămîna asta și intru pe bune la joc. Stau cu gura pe ăștia mici și poate se vor mișca altfel"
Daniel Chiriţă

284 de partidea jucat Chiriță în Liga 1, marcînd 7 goluri

47 de meciuria disputat Chiriță la Zenit. La Șahtior, unul singur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează