FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Comedie cu arbitrii » Confuzie hazlie la partida Titu - Conpet din play-out-ul ligii a treia

Jucătorii au aşteptat amuzaţi sosirea arbitrilor
Jucătorii au aşteptat amuzaţi sosirea arbitrilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 22:49

Meciul s-a jucat ieri, dar brigada fusese informată că partida e programată abia azi! ”Cavalerii” n-au ajuns la întîlnire. Confuzia a plecat de la sectorul de competiţii al FRF.

Fotbalul mic oferă în continuare episoade memorabile. De această dată, comedia s-a produs în jurul partidei URBAN Titu - Conpet din play-out-ul ligii a treia.

Meciul s-a disputat ieri, dar, dintr-o eroare, sectorul de competiţii al FRF a fixat, de fapt, întîlnirea pentru azi! Informaţia greşită a fost preluată din mers şi de CCA, aşa că brigada, ştiind că e programată pentru sîmbătă, n-a mai ajuns la partida la care echipele s-au prezentat vineri!

Pînă la urmă, "centralul" Andrei Zaharia din Slobozia şi colegii săi de la linie au fost schimbaţi din mers cu o brigadă din Piteşti, condusă de Robert Avram, trimisă urgent la Titu!

"Noroc că a fost vreme frumoasă, au mai stat jucătorii şi antrenorii la plajă pînă la sosirea arbitrilor!", a glumit unul dintre oficialii prezenţi la teren.

"A fost eroarea noastră, dar şi a cluburilor, care sînt informate pe site de programarea jocului. Probabil că nu s-a mai uitat nimeni pe internet" (Adrain Rămureanu, oficial sector competiţii FRF)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Mai 2014, 14:25

Cine s burtosii din foto ? ...la ce echipa joaca ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close