FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - CEAHLĂUL 1-2

FOTO EXCLUSIV „Perla Banatului”, sub acoperire la Chiajna. A îndurat frigul pentru a-și urmări la treabă iubitul fotbalist, care a răsplătit-o la final

„Perla Banatului” a îndurat frigul pentru a-l urmări la treabă pe Marius Constantin +35   FOTO
„Perla Banatului” a îndurat frigul pentru a-l urmări la treabă pe Marius Constantin

Articol de , - Publicat joi, 22 februarie 2024 21:23 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 21:36

Artista Miruna Lazea, alintată „Perla Banatului”, și-a urmărit iubitul la treabă în meciul dintre Concordia Chiajna și Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-2, cel care a reluat sezonul de Liga 2. Cântăreața de muzică populară se iubește cu Marius Constantin, 39 de ani, fotbalist cu 15 ani mai în vârstă.

Liber de contract din vara lui 2023, Marius Constantin a bătut palma cu Ceahlăul Piatra Neamț în această iarnă.

Astăzi, la Chiajna, stoperul veteran a debutat într-un meci oficial la Ceahlăul.

+31 FOTO

„Perla Banatului” a îndurat frigul pentru a-l urmări la treabă pe Marius Constantin

El a fost susținut de spectaculoasa lui iubită, cântăreața Miruna Lazea. La începutul partidei, ea l-a fotografiat pe Marius și a publicat imaginea pe contul personal de Instagram, la secțiunea Story.

+31 FOTO

Fotoreporterul Gazetei a surprins-o pe artistă în tribunele arenei din Chiajna, protejată de frig de mai multe straturi de haine. De altfel, ea a și publicat un selfie înaintea partidei: „Echipamentul de frig”.

Imediat după fluierul final și consolidarea rezultatului care o urcă pe Ceahlăul pe loc de play-off, Marius s-a îndreptat către tribune și a sărutat-o pe Miruna.

+31 FOTO

„Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima”

În vara lui 2023, Marius Constantin a apărut în videoclipul piesei „Fusta mea”, lansată de „Perla Banatului”. În clipul filmat într-un peisaj montan, Marius Constantin încearcă să o cucerească oferindu-i un buchet de flori, culese chiar de el, și dansează pe versurile prin care Miruna își exprimă iubirea față de fotbalist.

„Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima. Nu știam ce mă așteaptă, dar acum ești tot ce aș vrea. Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima. Cu un zâmbet și o lalea, am picat în vraja ta” este refrenul piesei lansate de iubita lui Marius Constantin.

„Eu nu credeam că pot să iubesc un vagabond. Vagabondul vieții mele ești”, sunt alte versuri pe care Miruna i le dedică lui Constantin în respectivul videoclip.

Mai multe știri din Liga 2:

O divizie nebună, nebună, nebună! Liga 2 pornește azi la drum, dueluri imprevizibile, situații SF

Ivan Pesic, prezentat la echipa din România aflată în plină debandadă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
brentford
brentford  •  23 Februarie 2024, 02:18

“Fotoreporterul Gazetei a surprins-o pe artistă în tribunele arenei din Chiajna, protejată de frig de mai multe straturi de haine.” :)))))))))) Hahahahahahahahahahaha… bai baieti,nu am mai ras asa de multa vreme. Protejata de mai multe straturi de haine:))))))) indispensabili a purtat? Deci Tolontan si Tepelin au plecat… Trio Valorosii sunt pe alte meleaguri…Geambasu il ia la tranta pe Ianis Hagi…Ce ne facem? #DavidMarinescuPresedinte

mihneailie030
mihneailie030  •  23 Februarie 2024, 00:08

E incredibil... Numai,, perle,,... diamante,,... Hei, hai sa ne trezim. Începe sezonul căpșunilor în Spania. Națiune ratată, asta suntem. .

GardaIosefina
GardaIosefina  •  22 Februarie 2024, 22:11

Hal de articol....absolut grețos!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează