FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA - CSA

Confuzie înaintea meciului dintre CSA Steaua și Unirea Constanța, „satelitul” celor de la FCSB: „Vom lua o decizie zilele viitoare”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2022 19:05 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 19:17

Unirea Constanța încă nu știe pe ce stadion va disputa meciul cu CSA Steaua, din runda cu numărul 17 a sezonului regulat din liga secundă.

Două săptămâni mai despart echipele din eșalonul secund de reîntâlnirea cu meciurile oficiale. Dacă două echipe au deja acontate locurile de play-off, Petrolul și FC Hermannstadt, lupta pentru celelalte patru poziții este interesantă. O cuprinde și pe CSA Steaua, chiar dacă formația antrenată de Daniel Oprița nu are drept de promovare.

Președintele lui Csikszereda contraatacă: „Noi primim finanțare din Ungaria, însă respectăm legea. CSA Steaua nu o face!”
Miercurea Ciuc
Președintele lui Csikszereda contraatacă: „Noi primim finanțare din Ungaria, însă respectăm legea. CSA Steaua nu o face!”

Unirea Constanța - CSA Steaua, fără stadion

CSA Steaua nu știe, la acest moment, unde va disputa meciul din runda cu numărul 17, programat pe terenul Unirii Constanța. La Techirghiol, unde a evoluat până acum trupa antrenată de Leo Strizu, se desfășoară lucrări de cosmetizare a gazonului. 

„Am avansat ca variante de găzduire a meciului cu Steaua stadioanele din Slobozia și Călărași. Vom vedea în zilele imediat următoare ce decizie vom lua”, a precizat Leo Strizu, antrenorul Unirii Constanța. 

„Am primit o astfel de cerere. Din păcate, nu o putem onora. Arena din Slobozia nu poate găzdui meciul dintre Unire Constanța și Steaua”, a declarat Ilie Lemnaru, președintele Unirii Slobozia. 

În zilele imediat următoare echipa organizatoare, Unirea Constanța, va trebui să stabilească o arenă oficială pentru meciul cu „militarii”.

Unirea Constanța, întărită de FCSB

Divizionara secundă este Unirea Constanța este un club la care s-a implicat Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Echipa dobrogeană este, practic, un „satelit” al celor de la FCSB. 

Leo Strizu are sub comanda mulți fotbaliști împrumutați de la vicecampioana României. Printre ei se numără Adrian Niță, Laurențiu Ardelean sau Mihai Udrea, jucători cu apariții și la prima echipă a lui Toni Petrea.

VIDEO Cluburile finanțate de stat, cum e și cazul CSA Steaua, ar trebui lăsate să joace în Liga 1?

Citește și alte știri din Liga 2:

Îi amenință pe jurnaliști cu procese: „Nu ne mai spuneți Fotbal Club Miercurea-Ciuc! Noi suntem FK Csikszereda!”

Petrolul profită de problemele clubului din Liga 1! Ce mutare forțează „lupii galbeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua.1986
steaua.1986  •  15 Februarie 2022, 16:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.1986
steaua.1986  •  15 Februarie 2022, 14:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Februarie 2022, 13:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează