FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A 2-A / SĂGEATA NĂVODARI - FC SNAGOV 2-2

Constănţenii şi-au acuzat adversarii că le-au propus să le vîndă meciul: "Blatiştilor, să vină DNA-ul!"

Teo Crăciunescu n-a mai arbitrat nici un meci în Liga 1 din 21 mai 2011, Sportul - Urziceni, 5-1
Teo Crăciunescu n-a mai arbitrat nici un meci în Liga 1 din 21 mai 2011, Sportul - Urziceni, 5-1

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 22:49

O banală confruntare din divizia secundă a stîrnit scandalul sfîrşitului de săptămînă în fotbalului românesc. Cu puţin timp înaintea starului partidei Săgeata - FC Snagov, preşedintele gazdelor, Mihai Terzi, i-a acuzat pe oaspeţi că au încercat să cumpere punctele: "Ne-aţi dat mesaje să vă dăm meciul, blatiştilor! O să vă reclamăm la DNA pentru toate nenorocirile astea".

"Visează blaturi!"
Replica ilfovenilor a venit din partea antrenorului Laurenţiu Reghecampf: "FRF-ul să ia act de toate tîmpeniile pe care le susţine acest individ. Nu am nevoie doar de vorbe ca să iasă scandal, vreau dovezi clare. M-am săturat de acuzaţii nefondate. Snagovul nu a făcut niciodată blat, să fie clar pentru toată lumea!".

Din cauza duelului verbal şi a faptului că arbitrul Teo Crăciunescu a dorit să noteze imediat în raport evenimentele, jocul a început cu o întîrziere de 21 de minute. "Pentru ce atîta circ?! Pentru un om care îmi ameninţă mie jucătorii?! Să ne aresteze dacă au probe, nu trăim în junglă!", a continuat Reghecampf.

"Teo ne-a distrus!"
Pe lîngă acuzele de blat la adresa adversarului, gazdele au criticat dur şi arbitrajul fiului şefului CCA, Teodor Crăciunescu. Acesta a eliminat doi jucători de la Săgeata şi a acordat două penalty-uri pentru Snagov! "Dacă tot arbitrează în prin «B», întrucît n-are valoare de «A», că de aia a şi fost retrogradat, măcar să nu distrugă nişte destine! Nu ne-a dat absolut nici o şansă! A creat o tensiune inutilă, pur şi simplu n-are nici o treabă cu meseria asta! L-am respectat pînă acum, dar nu mai suport", a recţionat tehnicianul dobrogenilor, Constantin Gache.

"Arbitrajul a fost o nenorocire, degeaba a venit Ion Crăciunescu în fruntea CCA!"
Mihai Terzi, preşedinte Săgeata

"Dacă acest domn Terzi avea vreo informaţie că vrem să cumpărăm meciul, de ce n-a chemat Poliţia să ne aresteze?! Nişte prostii, invenţii de care m-am săturat pînă-n gît"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor FC Snagov

"Ciorbă" vorbeşte de blaturi pentru pariuri
Şi impresarul Dumitru Tudor a reacţionat după meciul de ieri, de la Năvodari. El a postat pe pagina personală de Facebook amănunte despre blaturile pe care cei de la Snagov le-ar face de mai mult timp. "În România, campioana la blaturi pentru pariuri sportive este FC Snagov! De ani de zile fac asta şi nimeni nu se sesizează! Azi, primul scandal, la Năvodari, dar se muşamalizează repede! Mulţi din FRF au case la Snagov", a scris Tudor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  30 Octombrie 2011, 15:51

cum a luat theo probele ca arata a orice numai a sportiv nu?

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  30 Octombrie 2011, 08:50

cum trage iar la PROMOVARE echipa din NAVODARI cum ii PISCA iar, ce aveti cu echipa asta BAA FRATILOR ???

jamaica
jamaica  •  30 Octombrie 2011, 02:13

Asta era meci de colectie TEO THE BUTCHER :))), Corner...aaaa nu nu nu, penalti..da da penalti si rosu,GOOOOOLLLLL SNAGOV ( SAGEATA 1-1 TEO THE BUTCHER)......indirectaaa indiscutabillll......"sageata scapa si aceasta faza".....a????? am zis indirecta??? am vrut sa zic PENALTI :))) DA DA DA PENALTI CLARRR si ROSUUUU. GOOOOOOOLLLL snagov (SAGEATA 2-2 TEO THE BUTCHER) REPORTER CATRE TEO THE BUTCHER : Cum a fost meciul? vi sa parut un meci greu? TEO THE BUTCHER : Daaa a fost la inceput putin mai greu, ca au si inscris primi,dar am eliminat 2 jucatorii si mi`am acordat si 2 penalti ,le`am anulat si o indirecta pentru ei,ne`am dat noua una...per total a fost bine,sper ca e tata mandru

Vezi toate comentariile (3)
Comentează