FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSMS IAŞI

Copoul contraatacă » CSMS Iaşi a făcut memoriu pentru a rămîne în Liga 1

Nichita vrea să menţina Iaşiul în prima ligă, chiar dacă echipa a retrogradat pe plan sportiv.
Nichita vrea să menţina Iaşiul în prima ligă, chiar dacă echipa a retrogradat pe plan sportiv.

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 21:54

Politicienii ieşeni au trimis un memoriu către LPF, FRF şi MTS în care solicită ca echipa CSMS să rămînă în Liga 1.

Ipoteza vehiculată în ultimele zile, păstrarea în prima divizie a cluburilor ce nu au primit licenţă, Rapid şi U Cluj, a tulburat apele în Copou.

Problema a ajuns să fie discutată într-o şedinţă a Consiliului Local Iaşi, consilierii hotărînd să trimită o scrisoare deschisă către FRF, LPF şi MTS şi să ceară ca şi în acest an să fie respectată regula completării locurilor vacante cu echipele aflate sub linia retrogradării, aşa cum s-a întîmplat în alte sezoane. Demersul consilierilor a fost sprijinit şi de parlamentarii ieşeni, care au semnat scrisoarea.

În cazul în care CSMS nu va fi menţinută în prima ligă, oficialităţile ieşene ameninţă că vor apela la instanţele civile.

"Dacă regula aplicată în anii trecuţi se va schimba în acest an, înseamnă că se doreşte ştergerea Iaşiului de pe harta fotbalistică. În cazul în care CSMS nu rămîne în Liga 1, Consiliul Local va înceta finanţarea echipei, dar va căuta soluţii pentru recuperarea pagubelor pricinuite de o decizie care ar fi contrară regulamentelor în vigoare", a spus primarul Gheorghe Nichita.

7 milioane de euro a investit Consiliul Local Iaşi în clubul CSMS din 2010 pînă acum

7 achiziţii a făcut Iaşiul în această vară: Lepmets, Ov. Mihalache, Cioranu, Olah, Novac, M. Dedu, L. Dobre

Scrisoarea deschisă poate fi citită mai jos!
*click pe imagini pentru zoom

577125-1.jpg577126-2.jpg577127-3.jpg577127-3.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
lolica123
lolica123  •  01 Iulie 2013, 15:01

7 miioane in 3 ani din bani publici??????? Ce naiba ma? nu am fost in iasi pana acum, dar nu cred ca arata asa roz orasul (nu jignesc pe nimeni dar cred ca niciun oras din Romania nu poate arunca pe apa sambetei 7 miliaone EURO!!!) ca sa isi permita sa investeasca intr-o echipa de fotbal... nu credeti?

p0t
p0t  •  01 Iulie 2013, 11:30

fara sa jicnesc pe nimeni dar daca ati retrogradat de ce vreti mila ca nu inteleg????ati fost slabi si la revedere!!!si in cazul rapidului la fel,nu au primit licenta la revedere fratilor,un an in liga a doua nu e un capat de tara!!!cel mai normal ar fii sa promoveze locurile 3 din b1 si b2 dar sant sigur ca mititica putulica si sanducu hotomanea vor face ei o faradelege ca doar sant obisnuiti cu asta!!urat fotbal spre mizerabil avem in romanica fratilor,tot cu furatul si in 2013 si ne mai miram ca in orice tara mergem santem catalogati ca hoti ,talhari etc.......

neeko
neeko  •  01 Iulie 2013, 11:07
Postat de ertyuiop pe 01 Iulie 2013, 09:49

Cu miloaga la FRF si LPF.....onorabila echipa!

Zise unu` care sustine Hotelul Galati , echipa care la cateva luni dupa ce incasase aproape 15 mil euro de la Uefa , a fost depunctata pt datorii !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează