FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI - DINAMO

EXCLUSIV Șeful lui Poli Iași, înaintea duelului cu Dinamo din weekend: „Nu sunt ipocrit. Vreau să promovăm braț la braț”

Cornel Șfaițer // sursă foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi
Cornel Șfaițer // sursă foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 14:49 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 15:08

Președintele Consiliului Director de la Poli Iași, Cornel Șfaițer, care este cunoscut ca unul dintre cei mai mari simpatizanți ai lui Dinamo, a explicat cum va trăi duelul din Copou de sâmbătă.

Derby-ul etapei a 16-a din Liga 2 se dispută sâmbătă, de la ora 16:00, la Iași, între Politehnica și Dinamo București, echipe care țintesc calificarea în play-off. 

Ieșenii sunt pe o poziție care asigură calificarea în prima grupă valorică, 4, cu 25 de puncte, în timp ce dinamoviștii, care se clasează pe locul 8, cu 21 de puncte, și-ar diminua serios șansele de atingere a obiectivului în cazul unui eșec.

Cum va trăi Cornel Șfaițer, conducătorul lui Poli Iași, duelul cu Dinamo?

Mondialul a schimbat regulile în Qatar » Fotbalul pune Hijab, Burka și Niqab lângă fustă-mini și buricul gol. Fotografia grăitoare surprinsă în Piața Veche
REPORTAJ GSP
Mondialul a schimbat regulile în Qatar » Fotbalul pune Hijab, Burka și Niqab lângă fustă-mini și buricul gol. Fotografia grăitoare surprinsă în Piața Veche

Cornel Șfaițer, conducător Poli Iași: „Sper să promovăm braț la braț cu Dinamo”

- Domnule președinte, sâmbătă ați putea deveni omul care stopează cursa pentru promovare a echipei pe care o simpatizați din copilărie... 
- Eu nu sunt ipocrit, nu mă ascund. De mic copil am simpatizat cu Dinamo, am mers la meciuri, m-am bucurat la victoriile lor răsunătoare, am suferit enorm la eșecuri. Totuși, sâmbătă nu am cum să țin decât cu Politehnica. Așa cum am bătut Dinamo când eram conducător la Botoșani sau Sepsi, așa îmi doresc să bat și cu Poli.

- Bun...
- Sper ca apoi Dinamo să câștige toate meciurile din sezonul regulat, să se califice în play-off și să promovăm braț la braț. Eu cred că fotbalul românesc ar avea de câștigat dacă Dinamo și Poli Iași ar reveni în prima ligă.

- Vă gândeați vreodată că Dinamo poate să fie în situația actuală? 
- Nici în visele cele mai negre nu credeam că echipa care a dat ora exactă în fotbalul românesc, a eliminat pe Inter sau Hamburg și a jucat semifinale de cupe europene va ajunge vreodată în Liga 2. Acum sunt însă în revenire din punct de vedere sportiv, au un antrenor ambițios, suporteri incredibili, care au menținut clubul în viață, sunt greu de învins. Tocmai de aceea, le-am cerut băieților de la Iași, unde apare o nouă echipă frumoasă, să trateze cu maximă atenție partida, pentru a nu avea surprize neplăcute.

- Ați fost ofertat în câteva rânduri să preluați conducerea lui Dinamo. De ce ați refuzat Dinamo și ați acceptat să preluați Iașul? 
- Au fost discuții cu domnul Negoiță în două perioade diferite, apoi cu DDB. Ce pot să spun, nu a fost să fie... La Iași e un proiect frumos, sunt și mai aproape de Botoșani, unde locuiesc, pot lucra mai eficient.

Mai multe știri din Liga 2: 

Șelimbăr - Dinamo s-ar putea juca pe noua „bijuterie” a fotbalului românesc: „Vom avea o întrevedere”

Nicolae Badea a mai deschis un proces împotriva lui Dinamo: cere peste 80.000 de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close