FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

De ce depinde viitorul Chindiei Târgoviște: „Dacă nu, ne vom retrage sprijinul financiar!”

Imagine de la meciul Chindia - FC Voluntari
Imagine de la meciul Chindia - FC Voluntari

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 16:17 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 16:43

Conform paginii de facebook ripostapenet.ro, șeful Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunțat că: „aștept demisia de onoare a președintelui clubului Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu. Dacă nu, forul pe care îl conduc își va retrage sprijinul financiar. Asta să fie clar!”.

În cadrul Zilelor Județului Dâmbovița, a avut loc, duminică după amiază, pe terenul sintetic al Complexul de Natație din Târgoviște și un meci de fotbal între o echipă a membrilor Consiliului Județean și o selecționată a primarilor din zonă. 

La final, președintele Cosnsiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că „aștept demisia de onoare a președintelui de la Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu. Atâta timp cât Marcel Ghergu va rămâne la Chindia, Consiliul Județean Dâmbovița își retrage sprijinul financiar acordat echipei de fotbal. Asta să fie clar!”.

Denis Alibec, lovitură de proporții! A câștigat 1,2 milioane de euro la FIFA
PROCES
Denis Alibec, lovitură de proporții! A câștigat 1,2 milioane de euro la FIFA

„Dispar” 600.000 euro din bugetul Chindiei Târgoviște

Marcel Ghergu este președinte la Chindia din 2014, când echipa se afla în Liga a 3-a. De atunci, clubul a promovat în Liga a 2-a și apoi, în 2019, în primul eșalon. De unde a retrogradat direct la finalul acestui sezon.

De ce depinde viitorul Chindiei Târgoviște: „Dacă nu, ne vom retrage sprijinul financiar!”
Marcel Ghergu. Foto: FRF

Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Târgoviște și Universitatea Valahia sunt cele 3 entități care fac parte din Asociația Sportivă Chindia. Iar forul condus de Corneliu Ștefan asigura, conform protocolului, în jur de 600.000 euro pe an echipei de fotbal. Adică în jur de un sfert din bugetul echipei pe un sezon.

Nici președintele CJD, Corneliu Ștefan, și nici președintele Marcel Ghergu nu au putut fi contactați pentru oferi detalii sau a-și exprima punctele de vedere în legătură cu această stare de lucruri de la Chindia.

S-a mai dat un salariu la Chindia Târgoviște

La finalul săptămânii trecute, jucătorii Chindiei, dintre care mulți și-au găsit deja alte angajamente, au mai primit unul dintre cele 4 salarii restante. Acum l-au primit abia pe cel aferent lunii februarie. Au ajuns astfel la egalitate cu restul angajaților din club, care au rămas și ei neplătiți de 3 luni.

Citește și: 

Va proteja LPF marile derby-uri? Se analizează o măsură care ar fi fără precedent pentru FCSB, Dinamo și Rapid + S-a stabilit data la care se va face țintarul 2023-2024

„Gigi, când faci rău, asta primești!" » Ce spune un fost internațional despre situația de la FCSB + Cum l-a dat Becali afară de la altă echipă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ViorelParvu
ViorelParvu  •  05 Iunie 2023, 22:51

Ghergu a făcut greșeli manageriale importante. Ar trebui sa plece. Dar nu este singurul vinovat. Totuși, greselile manageriale te retrogradează.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează