FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA II - CS OTOPENI 1-2

Cosmin Matei a fost indolent la meciul Stelei II

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 martie 2011 14:15

Titularizat în meciul pierdut de Steaua II astăzi cu CS Otopeni (1-2), tînărul mijlocaş Cosmin Matei a avut o evoluţie foarte slabă, fiind "taxat" la finalul partidei de antrenorul Liţă Dumitru.

"Toată echipa a jucat bine, poate mai puţin Cosmin Matei. El a jucat mijlocaş stînga, nu a fost în joc, probabil că a prins o zi proastă sau nu prea a avut chef de joc. De la el a pornit unul dintre golurile celor de la Otopeni. Deşi nu a atins mingea de multe ori, nu pot spune că el e vinovat de înfrîngere.

Cezar Lungu, portarul, a greşit la primul gol, şi apoi asta s-a văzut că l-a marcat. Nu a reuşit să repună mingea la fel de repede pe cât i-am cerut, s-a văzut că nu are meciuri în picioare" a declarat Liţă Dumitru.

Cosmin Matei (19 ani) l-a enervat şi pe Marius Lăcătuş în cantonamentul din Antalya, fiind apostrofat pentru că nu respecta indicaţiile tactice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează