FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

UPDATE S-au mișcat repede, după ce antrenorul și-a dat demisia » Cine i-a luat locul

Unirea Slobozia a rămas fără antrenor / Sursă foto: Facebook
Unirea Slobozia a rămas fără antrenor / Sursă foto: Facebook

Articol de , - Publicat miercuri, 15 martie 2023 14:12 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 14:12

Costel Enache (50 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor al Unirii Slobozia, la scurt timp după ce echipa sa a ratat calificarea în play-off-ul ligii secunde.

„Mulțumim, Costel Enache ! Imediat după meciul cu FC Brașov ,Costel Enache si-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care si-a menținut-o și în cursul zilei de luni. 

Tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă. Mulțumim, Costel Enache, și mult succes pe mai departe!”, se arată în comunicatul emis de ialomițeni în cursul zilei. 

UPDATE ora 14:00. A plecat Enache, a venit Enache. Cine e noul antrenor de la Unirea Slobozia

În locul lui Costel Enache a fost numit Enache Costea, fostul secund al Unirii Slobozia, conform sursei menționate. El va fi interimar până la finalul sezonului 2022-2023.

S-au mișcat repede, după ce antrenorul și-a dat demisia » Cine i-a luat locul
Costel Enache a demisionat de la Unirea Slobozia

Știrea inițială: Costel Enache și-a dat demisia

Enache fusese prezentat la divizionara secundă Unirea Slobozia. Avea obiectiv repetarea performanței din ediția preedentă, când echipa s-a calificat în play-off și a sperat până în ultima etapă la o poziție de baraj.

Unirea Slobozia a ratat la limită calificarea în play-off

„Dragonii” nu au reușit să prindă un loc între primele 6 la finalul sezonului regulat. Echipa din Slobozia a terminat la egalitate de puncte cu Gloria Buzău și Dinamo 31. Buzoienii și roș-albii au avansat în play-off grație unui clasament în trei, datorită rezultatelor directe. Gloria Buzău a contabilizat 6 puncte, Dinamo trei și Unirea Slobozia niciunul.

CSA Steaua, Poli Iași, Oțelul şi Unirea Dej sunt celelalte formaţii din play-off, iar restul de 14 echipe, printre care și Slobozia, vor fi împărțite în două grupe, în play-out. Spre deosebire de Liga 1, în play-off-ul și play-out-ul din Liga 2 punctele nu se înjumătățesc

VIDEO Costel Enache: „La Poli Iași am avut cel mai greu an din carieră”

Citește și alte știri din Liga 2:

FOTO / EXCLUSIV Povestea celui mai emoționant moment de la calificarea lui Dinamo în play-off: „Dacă el suferă, ei mor pe dinăuntru. Anul trecut, tatăl lui a făcut infarct în timpul meciului”

Ce o sperie pe Dinamo înainte de play-off: eșecuri pe linie cu rivalele + „Câinii” sunt deficitari pe un post cheie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează