FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Gest surprinzător! Un antrenor de la un club de tradiție a cerut să-i fie tăiat salariul

Poli Iași// Foto: Imago
Poli Iași// Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 12:27 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 12:39

Anul 2021 a fost groaznic pentru fotbalul ieșean. După retrogradarea din elită, din vară, Politehnica iernează cu un singur punct mai mult față de echipa clasată pe un loc care duce la barajul de retrogradare în Liga a III-a. 

Asta deși Poli a cheltuit în sezonul de toamnă al eșalonului doi cât echipe aflate în lupta pentru promovare, Consiliul Local Iași aprobând sprijinirea clubului cu circa 1,6 milioane euro!

Gigi Becali dezvăluie că i-a impus 3 fotbaliști lui Edi Iordănescu: „I-am zis de la început!”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie că i-a impus 3 fotbaliști lui Edi Iordănescu: „I-am zis de la început!”

Costel Enache a cerut să-i fie tăiat salariul

În atare condiții, vacanța de iarnă a început cu o campanie de reduceri de costuri. Ieșenii au renunțat la Mihalache, Deretti, Torres, Laurențiu Popescu și Istrate, vor să se despartă și de Mărieș, Târșa și Zaharia și le-au propus lui Alexandru Stan, Stoenac și Pușcaș reducerea salariilor. 

Într-un astfel de peisaj, antrenorul Costel Enache a solicitat ca și lui să-i fie redusă retribuția, cererea surprinzându-i pe șefii Politehnicii.

Enache câștigă cât fundașul stânga Stan, 3.500 de euro pe lună, cu 500 de euro mai mult decât Stoenac și Pușcaș. Politehnica dorește ca salariul maxim al unui fotbalist în sezonul de primăvară să fie 2.500 de euro. 

Un membru al Generației de Aur a câștigat 100.000 de lei dintr-un foc

Retrogradată în vară din Liga I și măcinată de datorii, Politehnica Iași a mai primit o lovitură la începutul lunii noiembrie. Clubul ieșean a pierdut un proces cu Tibor Selymes, căruia trebuie să-i plătească aproximativ 100.000 de lei.

Instalat director sportiv al Politehnicii în vara lui 2018, fostul internațional a solicitat în instanță banii amintiți după ce a fost dat afară de gruparea ieșeană la începutul anului 2019. Despărțirea a apărut după ce Selymes a intrat în conflict cu Adrian Ambrosie, care era la acea vreme președinte la Poli.

Pierderea procesului cu Selymes a fost confirmată de actualul manager al Politehnicii, Florin Briaur: „Din păcate, continuăm să decontăm scump erorile conducerii din trecut. La Liga a II-a, 100 000 de lei este o sumă consistentă, cu care puteam să rezolvăm alte lucruri presante

Ne-am trezit însă că suma pe care domnul Selymes a câștigat-o în instanță trebuie achitată imediat, așa că nu avem ce face”, declara acesta pentru GSP.ro

Citește și:

Nelu Varga îl „înțeapă” pe Șumudică și are un mesaj despre viitorul lui Petrescu: „E visul lui și îi ofer toată susținerea!”

Soluție radicală pentru situația de la Dinamo: „Curățenie! Păstrați doar 3-4 tineri, nu-i niciun Ronaldo sau Messi acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
974595099240315
Vasile Lascar  •  10 Decembrie 2021, 13:27

Pentru Iasi ar fi un succes daca Poli va juca in liga 3, sper ca s-ar descurca...in liga 2 e clar ca nu face fata...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează