FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

CraiOlguţa se rebranduieşte » Liderul Seriei B2 jonglează cu gloriile Craiovei Maxima

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 23:15

Gheorghiţă Geolgău a fost promovat director general, iar Ilie Balaci va fi manager general în locul lui Pavel Badea

Pavel Badea nu mai e de ieri manager general, post ce urmează să fie al lui Ilie Balaci, iar Gheorghiţă Geolgău va răspunde de activitatea clubului, din postura de director general. "Minunea Blondă" ar urma să se ocupe şi de pregătirea primei echipe, iar antrenorul Ovidiu Stîngă ori va accepta să fie asistentul lui Balaci, ori va prelua vechile prerogative de şef al centrului de juniori.

"Bădiţă" va rămîne membru al Consiliului de Administraţie şi a declarat ieri: "Mandatul meu a expirat, Geolgău se va ocupa de club, dar postul de manager general rămîne vacant pentru ca idolul meu, Ilie Balaci, să se alăture proiectului".
"Din director sportiv am devenit director general. Stîngă va rămîne antrenor, nu va fi înlocuit în cazul venirii lui Balaci", a explicat aseară Geolgău.


"Balaci este «fratele» meu şi-i doresc tot binele din lume, e bine că se duce la CS Universitatea"
Aurel Ţicleanu, fost component Craiova Maxima


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
dumi67
dumi67  •  19 Decembrie 2013, 13:22
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Decembrie 2013, 10:43

Performanta fara bani nu se poate ...sa starpim sarantocii morti de foame ...

este oare asa mare pacat sa fii sarac ? sau e mai mare pacatul cand esti tradator , cand iti vinzi sufletul pt bani ? in craiova este loc pt 2 echipe .daca csu aparea sub un alt nume , cu alte culori , fara pretentia de a revendica identitatea altei echipe , prin rezultate isi atragea un public propriu ., avea un viitor . csu a aparut din manevrele frf pt a ingropa adevarata echipa . voi care sustineti csu nu aveti in sange spiritul stiintei , puteati linistiti sa sustineti o alta echipa , cu alte culori , o echipa a orasului craiova , alta decat universitatea craiova . cand a aparut stiinta craiova mai erau echipe in oras dar usor oameni s-au indragostit de ea .

savoss
savoss  •  15 Decembrie 2013, 19:55
Postat de petrusm pe 14 Decembrie 2013, 21:33

Balaci ,in veci nu se va duce la CSU ...Nu poate un rebel ,special ,iubit atat de mult de vechii suporteri ai Stiintei sa sustina o echipa fara CV...FARA AUDIENTA ,DOAR PENTRU NISTE PROMISIUNI CARE IL POT AFECTA ....Asa cum nu pot crede ca daca lui Nicolae Dobrin i se propunea ceva asemanator ,acesta s-ar fi dus cu o clona si ar fi lasat FC Argesul ...Este un fel de autodistrugere ...

Dar faptul ca a negociat cu cei care ne-au furat identitatea, se poate uita?

stefan..
stefan..  •  15 Decembrie 2013, 17:16

Din pacate, ceea ce parea un proiect fotbalistic serios intra pe un fagas normal pentru noi, oltenii. Ca la noi, cand un lucru merge bine, trebuie sa tulburam apele. Adica, Badea face o treaba foarte buna si suntem pe valul promovarii, iar cei de sus il aduc pe Balaci ca manager. E clar ca miscarea are drept scop atragerea suporterilor catre CSU. E de inteles. Dar va fi un pas inapoi care poate compromite promovarea. Oare respectabilul fotbalist Ilie Balaci nu si-a dovedit calitatile de antrenor?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează