FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Craiova în Liga 1? » Joi aflăm dacă Universitatea îşi cîştigă dreptul de a juca în primul eşalon!

Adrian Mititelu nu cedează deloc în războiul cu șefii fotbalului românesc
Adrian Mititelu nu cedează deloc în războiul cu șefii fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 18:35

UPDATE LUNI, 18:30 / Craiova îşi va susţine cererea de licenţă joi la Comisia de Licenţiere a FRF!

Deşi tocmai a fost dezafiliată definitiv de FRF, Universitatea Craiova are depusă o cerere pentru a obţine licenţ
a valabilă pentru viitoarea ediţie a Ligii 1. Anunţul l-a făcut Administraţia Sistemului Naţional de Licenţiere. Acelaşi organism a precizat însă că solicitarea nu poate primi răspuns favorabil deoarece ”U” a fost ”exclusă pe 20 iulie 2011”. Potrivit site-ului oficial al FRF, cererea a fost înregistrată cu numărul 979 la data de 2 aprilie.

UPDATE LUNI, 18:30 / Craiova îşi va susţine cererea de licenţă joi la Comisia de Licenţiere a FRF!

Deşi tocmai a fost dezafiliată definitiv de FRF, Universitatea Craiova are depusă o cerere pentru a obţine licenţa valabilă pentru viitoarea ediţie a Ligii 1. Anunţul l-a făcut Administraţia Sistemului Naţional de Licenţiere. Acelaşi organism a precizat însă că solicitarea nu poate primi răspuns favorabil deoarece ”U” a fost ” exclusă pe 20 iulie 2011”. Potrivit site-ului oficial al FRF, cererea a fost înregistrată cu numărul 979 la data de 2 aprilie.

"Această persoană juridică nu a participat în competiţiile organizate de FRF sau de LPF în sezonul 2011-2012, fiind exclusă din FRF la data de 20 iulie 2011. Ca atare, nu are dreptul sportiv să participe în campionatul Ligii I în sezonul pentru care a solicitat licenţa. Soluţionarea cererii de acordare a licenţei este de competenţa Comisiei de licenţiere a cluburilor, care va pronunţa o hotărâre pînă pe 25 mai 2012, conform calendarului de funcţionare prevăzut în Anexa I a Regulamentului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, ediţia 2011, care poate fi consultat pe site-ul oficial al FRF", se arată în comunicatul ASNL

Clubul SC FC U Craiova SA a fost exclus, luni, din Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generală a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abţineri şi 5 împotrivă.

FRF anunţa, pe 20 iulie 2011, că Universitatea Craiova a încălcat grav statutul federaţiei, astfel că a fost exclusă provizoriu de Comitetul Executiv pînă cînd măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF. Potrivit FRF, Universitatea Craiova a refuzat să-şi retragă acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
bandy
bandy  •  23 Mai 2012, 10:05

craiova in liga 1? ce mancari kkt aiurea...tin minte ca U craiova a retrogradat pe drept in divizia B din cauza rezultatelor....din divizia B a fost executata...asa ca ce pretentii are de divizia A...sa promoveze in A prin jocuri pe teren.... asa ca ....mititeii

suporteru
suporteru  •  22 Mai 2012, 06:43
Postat de csabakiller.wordpress.com pe 21 Mai 2012, 21:33

io vorbesc foarte bine limba tarii mele. Ba mai mult, vorbesc aceptabil pana si limba tari tale, ca sa vezi. In plus mai vorbesc la perfectie engleza si germana si bine spaniola si italiana. Tu cate limbi cunosti, copile???

Pai tara ta nu e tara in care traiesti ma?Ce scrie in buletinul tau,ce nationalitate ai?

predoicatalin2002
predoicatalin2002  •  22 Mai 2012, 01:30
Postat de i_hate_fc_securitate pe 21 Mai 2012, 23:34

"Acestea sunt ultimele articole despre Craiova" ...... Vreau sa traiesc s-o vad si p'asta !!!! VOI nu puteti pricepe? Craiova este un SENTIMENT, o TRAIRE, o PASIUNE ! Daca cineva te desparte de cineva iubit (femeie, copil ...ce iubesti tu mai mult) ..OARE poti uita persoana iubita? Chiar nu vedeti (voi cei care cititi) ca AM FOST / SUNTEM si VOM FI ... Una din cele mai iubite echipe din tara !!! VOM EXISTA SI FARA SA EXISTAM !!! MEREU ! Asta pana o mana SLAVATOARE ne va scapa (pe noi toti ...stelisti, dinamovisti, ceferisti etc) de acest CANCER al fotbalului: Sandu & Dragomir ! Plus Mititelu - tre sa dispara ... nu am nimic cu el DAR tre sa dispara din fruntea Craiovei !!!

Doar noi oltenii si cei care iubesc cu adevarat Craiova,si doar cei care au fost macar o data pe "Central" pot sa inteleaga ce inseamna spiritul Craiovei.Suntem peste tot,chiar daca nu avem echipa!Suntem mai activi decat altii care au pe cine sa incurajeze cand merg pe stadion!Suntem olteni si asta ne face sa fim speciali! indiferent ce se va intampla....STIINTA NU MOARE! o sa fie mereu in sufletele si in mintea noastra!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează