FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

EXCLUSIV Mărturii șocante ale lui Cristi Bud despre șantajul la care a fost supus: „A pus 2 salarii și contractul pe masă”

Cristi Bud( stânga)
Foto:Imago
Cristi Bud( stânga) Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 12:28 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 14:11

Prezent în emisiunea GSP Live, atacantul Cristi Bud (36 de ani) a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut la Dunărea Călărași, echipă de care s-a despărțit recent.

Plecat de la Dunărea Călărași după ce nu a acceptat prelungirea contractului cu călărășenii, Cristi Bud a vorbit deschis în emisiunea GSP Live despre problemele pe care le-a întâmpinat la Dunărea.

Am fost dezamăgit, am plecat de la Călărași cu 5 luni restanță la salariu, am luat ultimul salariu pe ianuarie. Acum când am mers la reunire, nu mi se terminase încă contractul, m-am dus și am vorbit cu președintele. Am vorvit de contract și i-am zis că vreau să rămân cu același contract.

Mi-a propus prelungirea pe un an, dar i-am zis că nu vreau să continui în situația în care este clubul. M-a asigurat că o să fie bine, deoarece clubul va intra în insolvență, că vom primi 2 salarii restante”, a spus Bud.

Cristi Bud, singurul care nu a primit din restanțe

Fostul atacant al Gazului și al lui CFR Cluj a dezvăluit că a fost singurul jucător care nu a încasat niciun salariu restant după reunire.

„Cei care au fost la reunire au primit 2 salarii restante, toți în afară de mine. Eu nu am primit niciun leu. Nu am fost de acord în condițiile în care noul contract îmi tăiau 800 de euro pe lună”, a mai spus Bud. 

„A fost un șantaj”

Bud a mai afirmat că lui i s-a părut că președintele clubului a încercat să-l șantajeze pentru a semna prelungirea contractului. „Cred că e un pic de șantaj la mine. A pus 2 salarii pe masă și contractul și a zis că dacă semnez noul contract pe mai puțini bani îi voi primi.

Eu nu am semnat. Pierdeam 9000 de euro pe an, plus salariile restante. Au fost unii colegi care au semnat în condițiile astea, practic au fost șantajați”, a mai spus atacantul rămas liber de contract acum.

Citește alte știri din fotbalul intern:

Dumitru Dragomir, informație-BOMBĂ: „Craiova și-a vândut cel mai bun jucător la Galatasaray”

FCSB detonează BOMBA pe piața transferurilor: negociază cu omul care a câștigat patru titluri cu CFR Cluj!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  24 Iulie 2021, 10:27

Aveau dreptate Călărășenii. Salariul lui Bud era prea mare. Putea să îi fie reziliat unilateral contractul la intrarea în insolvență.

7manuel
7manuel  •  23 Iulie 2021, 14:33

Ce credeati ca numai mimamo santeajeaza?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează