FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Cristi Dulca va fi antrenorul celor de la U Cluj!

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 22:19

Cristi Dulca (46 de ani) va fi antrenorul cu care U Cluj va ataca promovarea în sezonul următor.

Ratarea promovării pe prima scenă fotbalistică a țării la barajul cu Hermannstadt a dus la despărțirea clujenilor de Bogdan Lobonț. Aflați în căutarea unui nou tehnician pentru sezonul următor, unul în care pretențiile sunt la fel de mari, responsabilii echipei au trecut în revistă mai multe nume.

Alesul pentru banca tehnică ar fi Cristi Dulca, cel care va fi ajutat de Mircea Cojocaru, director tehnic o vreme în trecutul sezon, și Cristinel Pojar. Mutarea ar urma să fie oficializată în zilele imediat următoare.

Cristi Dulca a mai antrenat-o în două rânduri pe U Cluj, în sezonul 2009/2019 și în 2012. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe FC Vaslui, Gaz Metan, Delta Tulcea, România U21, Luceafărul Oradea sau Energeticianul.

Citește și:

EXCLUSIV Marius Măldărășanu a semnat cu Metaloglobus și încearcă să-l oprească pe Claudiu Herea din drumul spre Rapid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Iunie 2019, 13:30

Hai cu transferurile Cristi Dulca ! Fiecare minut Conteaza ! Urgenteaza-i pe cei care nu se misca ...au timp la iarna sau la anul de concedii ! Anul asta nu merita !!!

traian_v
traian_v  •  22 Iunie 2019, 15:04
Postat de marcelclujnapoca pe 20 Iunie 2019, 12:59

CRisti Dulca ...un singur sfat ---fara reciprocitati ! dupa ce esti promovat matematic poti sa bagi juniorii ! Sezonul asta fara reciprocitati eram promovati !

Nu a fost nici o reciprocitate. A fost prostie pura. A lui Sabau - care s-a lasat prostit de imaginea (de jucator) a lui Lobont. Sau de alte interese care imi scapa pe moment. Fara Lobont eram in Liga 1 acum.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Iunie 2019, 12:59

CRisti Dulca ...un singur sfat ---fara reciprocitati ! dupa ce esti promovat matematic poti sa bagi juniorii ! Sezonul asta fara reciprocitati eram promovati !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează