FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERIA 1 // SPORTUL - PROGRESUL 0-0

Cristi Munteanu, revoltat / Vezi toate rezultatele din Liga a II-a

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Managerul general al Progresului, Cristi Munteanu, cere CCA sa nu mai delege "centrali" de sex feminin. Partida de ieri a fost condusa la centru de Teodora Albon din Cluj, care, desi a arbitrat bine pe parcursul meciului, in minutul 21 al partidei a comis o eroare grava, cind atacantul Catalin Cursaru a reusit sa marcheze, dar "centralul" a anulat eronat reusita "bancarului", considerind ca atacantul Progresului a faultat in atac.

La finalul meciului, Cristi Munteanu a lansat un atac la adresa CCA, considerind ca nu e normal ca o partida de Liga a II-a sa fie arbitrata de o femeie. "Nu se poate asa ceva! Inteleg sa avem o femeie ca arbitru asistent, dar nu poti sa delegi o femeie la centru! Golul a fost valabil, fara nici un dubiu. Ii intreb eu pe cei responsabili cu delegarile, oare cum cred ei ca poate o femeie sa simta un duel intre doi barbati? Le spun eu ca e imposibil prin natura ei sa faca treaba asta", a tunat "Babicu'".

Desi considera ca altul ar fi fost rezultatul daca golul ar fi fost validat, Cristi Munteanu considera ca arbitrajul nu scuza cu nimic evolutia colegilor sai. "Daca porneam de la 1-0 pentru noi, altfel ar fi stat lucrurile, dar chiar si asa noi trebuia sa jucam mult mai bine. Ma supara lipsa de determinare a colegilor mei", a spus Munteanu, care a incheiat: "Pacat! Am crezut foarte mult in aceasta echipa, dar se pare ca m-am inselat. Sintem la minus trei in clasament si trebuie sa ne gindim sa schimbam obiectivul si sa ne salvam de la retrogradare. Nu putem promova cu 6 egaluri in 10 meciuri".

Eliminare corecta
In minutul 34, Teodora Albon a avut parte de inca o faza grea, cind atacantul Sportului, Cristi Ciubotariu, l-a lovit cu cotul in fata pe Liviu Rusu. De data aceasta, "centralul" din Cluj a luat decizia corecta si i-a aratat "studentului" cartonasul rosu. Nici oficialii Sportului nu au fost multumiti de prestatia Teodorei Albon, reprosindu-i acesteia mai multe decizii, mai ales o faza din minutul 68, cind Andrei Stinga a scapat singur cu Munteanu, dar "centralul" a fluierat din nou fault in atac.

"Mortul de la groapa nu se mai intoarce. Mai suparat sint pe jucatorii mei decit pe arbitri, dar de acum incolo le voi oferi si eu lor conditii de mijlocul clasamentului in Liga a II-a"

Constantin Iacov, presedinte CA Progresul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează