FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Cristi Săpunaru, revenire la Rapid?! Daniel Pancu: „Cu el pe teren nu am mai avea nicio problemă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 11:05

Daniel Pancu, 42 de ani, antrenorul Rapidului, a vorbit despre posibila revenire la formația giuleșteană a lui Cristi Săpunaru (35 de ani, fundaș central), rămas liber de contract după despărțirea de Denizlispor (Turcia).

Cu Săpunaru pe teren la Rapid chiar că nu am mai avea nicio problemă. E un fotbalist prea bun şi poate că nu ar vrea să joace în Liga a 2-a. Dar, fiind vorba despre Rapid, cine ştie?

Sunt conştient însă că are oferte de la echipe mai puternice şi sunt convins că şi Mirel Rădoi l-ar vrea la un nivel înalt în perspectiva barajului cu Islanda.

Oricum, atâta vreme cât este jucător activ, Rapid ar avea nevoie de Săpunaru în primul rând datorită valorii sale, iar în al doilea rând pentru că ştiu cât de mult iubeşte aceaste culori", a afirmat Pancu, potrivit TV Digi Sport.

Săpunaru s-a despărțit de Denizlispor

Săpunaru a pus capăt acordului cu Denizlispor, deși antrenorul Mehmet Ozdilek îi oferise banderola de căpitan. Vara trecută, jucătorul cu 36 de selecții în naționala României s-a transferat gratis, semnând pe un sezon, însă nu își va duce contractul până la capăt.

Cristian Săpunaru a mai jucat în 3 perioade la Rapid: 2006-2008, ianuarie - iunie 2010 și februarie - septembrie 2015. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru FC Național, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu și Kayserispor.

175.000 de euroeste cota fundașului central în vârstă de 35 de ani

vezi și:

Rapid l-a prezentat oficial pe Valentin Alexandru, primul transfer din 2020: „Sper că vom sărbători promovarea în vară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Ianuarie 2020, 09:45

Craiova sa nu se grabeasca pentru ca este mai dulce somnul.

gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2020, 18:38

la 35 de ani ar trebui adus la echipa nationala, ca bine zice Dan Petrescu...ca e l nu e adeptul jucatoriilor tineri si reintineririi lotului...e a si zis clar : "cu tineri nu castigi campionatul" ..si are dreptate!!!

ahoe1923
ahoe1923  •  11 Ianuarie 2020, 18:06

Hai acasa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează