FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova are ambiţii mari: "Nu se lucrează profesionist în România, vom merge în Europa în doi ani"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 decembrie 2013 18:17

CS U Craiova a terminat turul din Liga a 2-a pe primul loc în clasament şi e sigură că va promova în primul eşalon la finalul sezonului.

Ovidiu Stîngă, antrenorul lui CS U, anunţă chiar că echipa se va bate la cupele europene în doi ani: "Principalul obiectiv e promovarea. Pe termen mediu vreau să ne calificăm în cupele europene. La cum se desfăşoară lucrurile în România cred că e posibil.

Nu spun că e campionatul slab, dar se lucrează puţin profesionist, se schimbă prea des antrenorii, chiar şi patronii se mai schimbă şi sînt multe surprize. Dacă în doi ani ajungem în Europa sînt sigur că suporterii îşi vor reîndrepta atenţia către noi", a spus Stîngă la Radio GSP.

Tehnicianul a mai spus că a fost deranjat de injuriile adresate lui Gică Craioveanu: "În toată perioada petrecută aici cel mai mult m-a afectat momentul cînd Peluza Sud l-a jignit cum nu trebuia s-o facă pe Gică Craioveanu".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
stefy29
stefy29  •  16 Decembrie 2013, 20:22
Postat de blue_lion121 pe 15 Decembrie 2013, 19:12

forza CS, echipa cea mai iubita de intelectualii din Oltenia. Mititelu fc a ramas cu tiganimea

Nu mai csu e iubita de 3-4 care se cred intelectuali. In realitate ei sunt fraieri.

stefy29
stefy29  •  16 Decembrie 2013, 20:04
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Decembrie 2013, 08:51

Echipa lui mitichelu ...mereu a fost fara valoare ...numai jucatori expirati ...cine se asociaza cu acest neica nimeni ...nu vrea binele fotbalului craiovean ...

Lasa ma ca are csu numai brelianti-Plesan mers de rata, Varga, Curelea si Ferfelea marile vedete nedescoperite pana la varste fragede de 28-29 ani, Izvoranu un tanar de exceptie si talentat, dar si Gorovei, alias Grivei marea speranta ce va rupe plasa poartii Germaniei in finala CM 3003. Incredibil ce echipa de viitor au astia.

robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  16 Decembrie 2013, 18:45
Postat de mircea33 pe 16 Decembrie 2013, 15:10

Te contrazic f tare, STIINTA nu apartine numai suporterilor din Craiova, ci suporterilor din toata tara si a celor plecati peste hotare pt ca ea din acest motiv a devenit CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI!Daca ar fi fost iubita numai la Craiova ar fi fost ca Unirea Urziceni....asa ca "mai taie din ele".Faptele care se intampla in prezent la Craiova ma ingrijoreaza f tare pt ca acest spirit e posibil sa dispara in cativa ani!

asa,este ,ai dreptate in totalitate,cu o mica exceptie,si anume ,ca stiinta nu va disparea indiferent de regim,sau patron.iar daca aceasta tara ar fi avut o justitie corecta,fobalul ar fi fost curatat cu mult timp inainte,sa fie decapitata CRAIOVA,de acest grup mafiot;va fi bine pina la urma,o sa vezi.FORTA STIINTA.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează