FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS U Craiova îi oferă lui Adrian Mititelu un milion de euro: "Haideţi să facem din cele două Universităţi una singură!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 22:34

Adrian Andrici, investitor principal al lui CS U Craiova, a postat o scrisoare deschisă pentru Adrian Mititelu pentru site-ul oficial al clubului, prin care îi propune acestuia ca echipele CS U Craiova şi FC Universitatea Craiova să fuzioneze şi să formeze o singură formaţie fanion a Băniei.

Adrian Mititelu a răspuns aici propunerii lui Andrici

"Domnule Adrian Mititelu,

În primul rând, trebuie să ştiţi că dumneavoastră personal aţi contribuit la reînfiinţarea secţiei de fotbal în cadrul clubului de mare tradiţie CS Universitatea Craiova. Aflat la conducerea celei mai iubite echipe din România, aţi reuşit în doar câţiva ani să-i îndepărtaţi pe suporteri, să jigniţi jucătorii şi fostele glorii şi să stricaţi imaginea fotbalului craiovean, care în ultima vreme s-a confundat cu circul, scandalurile şi acţiuni specifice interlopilor. Sunteţi principalul vinovat, dacă nu cumva singurul, pentru distrugerea fotbalului craiovean.

Tocmai pentru ca fotbalul craiovean să renască, noi, investitorii de la CS Universitatea Craiova, am fost cei care am contactat-o pe doamna primar Lia Olguţa Vasilescu, propunându-i reînfiinţarea unei echipe la Craiova sub egida Clubului Sportiv, într-un moment în care oraşul nu avea nici fotbal, nici speranţa că acesta va reveni prea curând.

Doamna Vasilescu ne-a refuzat categoric iniţial, spunând că va merge cu dumneavoastră până în pânzele albe. Din păcate pentru toată lumea, tot dumneavoastră aţi anulat şi această şansă, pornind un război crâncen cu Primăria din simplul motiv că reprezentanţii ei v-au cerut nişte garanţii de bun simţ, fără de care proiectul nu ar fi putut funcţiona.

Ca să vă demonstrăm că suntem interesaţi de renaşterea fotbalului craiovean, noi, finanţatorii şi susţinătorii CS Universitatea Craiova, am hotărât, domnule Adrian Mititelu, să vă facem următoarea ofertă publică, sinceră şi bine intenţionată: pentru a pune punct războiului fratricid care a învrăjbit Craiova şi a îndepărtat mulţi suporteri de ambele echipe, HAIDEŢI SĂ FACEM DIN CELE DOUĂ UNIVERSITĂŢI UNA SINGURĂ! Vă oferim 20% din acţiunile clubului CS Universitatea Craiova - un procent egal cu al nostru, investitorii actuali. Restul de procente, 60%, vor fi listate la bursă în perioada imediat următoare.

De asemenea, vă oferim suma de 1.000.000 de euro pentru a vă duce mai departe războaiele în care v-aţi angrenat şi pentru a oferi clubului liniştea de care are nevoie pentru a face performanţă, aşa cum cu toţii ne dorim. Ştiţi la fel de bine ca noi că actuala dumneavoastră firmă nu mai poate fi salvată de la faliment, având, conform datelor publice de pe site-ul Ministerului de Finanţe, datorii în valoare de 173.818.533 RON (aproximativ 40 milioane euro), sumă care nu poate fi recuperată prin niciun plan de reorganizare financiară. Iar falimentul va însemna automat o nouă dezafiliere a echipei. În aceste condiţii, oferta noastră ni se pare mai mult decât corectă.

Aşteptăm o reacţie din partea dumneavoastră până cel târziu la data de 1 decembrie 2013", se precizează în comunicat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (134)
augustus.
augustus.  •  21 Noiembrie 2013, 19:05
Postat de stresul_tau pe 21 Noiembrie 2013, 17:48

vezi in ce ani s-au facut acele performantze, ce stema avea echipa..si-ti vei da seama cine are palmaresul.

Baiete, las-o mai moale, noi nu suntem clone sa ne prostesti in fata. Stie toata lumea ca in 1991, sectia de fotbal s-a desprins din clubul UNIVERSITATEA CRAIOVA, pentru a putea trece la profesionism. Bagati bine la cap, ca vad ca pricepeti greu, S-A DESPRINS, NU S-A DESFIINTAT. In anul urmator 1992, s-a incheiat un protocol intre sectia de fotbal si clubul sportiv, prin care prima prelua activele si pasivele acesteia, inclusiv palmaresul, iar Andrici si gasca lui stiu asta. Poate ne explici unde a fost palmaresul echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA pana in iulie 2013, cand v-ati infiintat voi ? Sau de ce nu a contestat nimeni detinerea acestui palmares pana acum ? STIINTA e numai una !

stresul_tau
stresul_tau  •  21 Noiembrie 2013, 17:48
Postat de dan35ar pe 20 Noiembrie 2013, 22:23

am intrebat pentru ca nu stiam...si nu inteleg,treaba pare foarte simpla...echipa cu palmaresul este adevarata echipa a Craiovei

vezi in ce ani s-au facut acele performantze, ce stema avea echipa..si-ti vei da seama cine are palmaresul.

stresul_tau
stresul_tau  •  21 Noiembrie 2013, 17:46
Postat de vladutz13 pe 20 Noiembrie 2013, 22:35

Astia de fapt propun ca hibridul sa inghita Universitatea (care nu poate scapa de faliment). Nu te vinde Mititelule pentru 1 milion!!!! Asta e strigatul disperarii!!!

nu te vinde....dispari definitiv....:))) ce bine va vor stelistii...!!!!

Vezi toate comentariile (134)
Comentează