FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

CS U Craiova, tot mai aproape de A » CSM Rîmnicu Vîlcea face un pas înapoi şi dă drumul celor mai importanţi oameni

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 19:39

Adversarele celor de la CS U Craiova par a avea din ce în ce mai puţine speranţe că echipa lui Jerry Gane  nu va primi dreptul de a juca în Liga 1. 

În aceste zile mai mulţi dintre jucătorii importanţi de la CSM Rîmnicu Vîlcea urmează să plece, chiar dacă echipa din Zăvoi a ameninţat că va merge pînă la TAS dacă i se va da drept de joc celor de la CS U Craiova în detrimentul ei. 

Florin Matache deja s-a înţeles cu echipa lui Şumudică, Concordia Chiajna, Codruţ Lircă şi Ciprian Tănasă vor pleca liberi de contract.

Marius Briceag este dorit de Dinamo, Petrolul şi Viitorul Constanţa. Adversarii echipei din Vîlcea susţin că CSM şi-a luat gîndul de la a mai primi un acord valabil în detrimentul Craiovei, care este deja promovată din punct de vedere sportiv.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
fcu1948
fcu1948  •  22 Iunie 2014, 09:13
Postat de dan.motru pe 20 Iunie 2014, 23:09

Adrian Mititelu trece prin cele mai grele momente de când a intrat în fotbal. După ce instanţa l-a admis pe Victor Piţurcă la masa credală cu cea mai mare sumă de încasat de la Mititelu, miercuri, magistraţii de la Judecătoria Craiova i-au mai aplicat o lovitură cruntă: imobilul în care locuieşte va fi scos la licitaţie în perioada imediat următoare. Şi omul de încredere al lui Adrian Mititelu, Sorin Joavină, are probleme asemănătoare, apartamentul în care locuieşte aflându-se deja procedura de licitaţie, la a doua strigare. Mai întâi vă prezentăm soluţia emisă miercuri, 18 iunie 2014, de către magistraţii de la Judecătoria Craiova, menţionând că locuinţa lui Adrian mititelu va fi s

Ce faci slugoiule, execuți ordinele stăpânei tale lărguța și dai copy-paste ca un bun psd-ist din fițuica de casă a bețivancei - micapi? Spre știința ta, pentru că și așa nu ai absolut nici una, chiar nu ne interesează soarta lui Mititelu. Noi suntem suporteri ai UNIVERSITĂȚII CRAIOVA, indiferent de cine este patronul clubului.

dan.motru
dan.motru  •  20 Iunie 2014, 23:21

Adrian Mititelu trece prin cele mai grele momente de când a intrat în fotbal. După ce instanţa l-a admis pe Victor Piţurcă la masa credală cu cea mai mare sumă de încasat de la Mititelu, miercuri, magistraţii de la Judecătoria Craiova i-au mai aplicat o lovitură cruntă: imobilul în care locuieşte va fi scos la licitaţie în perioada imediat următoare. Şi omul de încredere al lui Adrian Mititelu, Sorin Joavină, are probleme asemănătoare, apartamentul în care locuieşte aflându-se deja procedura de licitaţie, la a doua strigare -

dan.motru
dan.motru  •  20 Iunie 2014, 23:13

Mai întâi vă prezentăm soluţia emisă miercuri, 18 iunie 2014, de către magistraţii de la Judecătoria Craiova, menţionând că locuinţa lui Adrian Mititelu din Bănie va fi scoasă la licitaţie în contul unei datorii acumulate în baza unui contract de credit încheiat cu Unicredit Ţiriac Bank. - See more at: ://www.micapi.ro/articole/evenimente/anul-cel-mai-negru-mititelu-pierde-casa-si-hotelul-joavina-ramane-fara-apartament.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează