FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua i-a alergat până când i-a accidentat pe jucătorii pe care voia să-i determine să semneze rezilierea contractelor

Călințaru (stânga) a fost luat de roș-albaștri de la Turris, în august 2020 (foto: Imago)
Călințaru (stânga) a fost luat de roș-albaștri de la Turris, în august 2020 (foto: Imago)

Articol de , , - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 10:53 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 14:22

Jucătorii lui CSA Steaua obligați să se antreneze după un program pe care îl folosesc numai atleții de top au suferit tendinite. Clubul a încetat, măcar pentru moment, să-i mai preseze pentru rezilierea contractelor.

CSA Steaua scosese din lot patru fotbaliști la care voia să renunțe: Alexandru Zaharia, George Călințaru, Liviu Băjenaru, Ovidiu Morariu. 

Motivul? Aceștia nu acceptau să semneze rezilierea angajamentelor, clubul a desemnat un antrenor secund să-i pregătească separat, după un program al cărui scop era să-i determine să plece până la urmă.

Decizii de neînțeles la CSA Steaua! Conducerea i-a setat un obiectiv diferit lui Daniel Oprița față de cel impus jucătorilor
CSA STEAUA
Decizii de neînțeles la CSA Steaua! Conducerea i-a setat un obiectiv diferit lui Daniel Oprița față de cel impus jucătorilor

CSA Steaua i-a alergat până când i-a accidentat

Jucătorii aveau de alergat timp de 50 de minute, cu condiția să parcurgă fiecare bucată de 300 de metri în maximum un minut și 12 secunde. Ca să nu le fie scăzute salariile cu pretextul că nu tratau serios antrenamentul, ei au încercat să se încadreze în cerințe.

Ne-a spus că dacă nu scoatem timpul acela ne vor fi scăzute salariile pe baza unui referat. Dar e imposibil să ne încadrăm, oricât am vrea! 

- mărturia fotbaliștilor

Consecința: s-au accidentat Călințaru, Morariu și Băjenaru. Toți suferă de tendinite. 

Clubul i-a scos deocamdată din programul cu care îi chinuia, după ce accidentații au adus adeverințe semnate de un medic care constată leziunile. Călințaru și Morariu trebuie să stea două săptămâni, Băjenaru are nevoie de o pauză mai lungă de o lună.

Teoretic, conducerea ar mai putea să-i amendeze chiar și în condițiile acestea, însă ar avea șanse minime să obțină aprobarea Comisiei de Disciplină. Ar însemna ca instanța din Federație să ignore adeverințele medicului.

VIDEO Oprița dezvăluie cum l-a sabotat Andone la Voluntari

Citește și alte articole despre Liga 2:

CSA Steaua vrea să modifice legea pentru a promova! Ce plan au „militarii”

FOTO EXCLUSIV GSP a aflat sumele din dosarul de insolvență al Astrei » Un fotbalist a câștigat 221 de euro/minut! Cu cât au împrumutat clubul Buduru și Dani Coman

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
raspunzel
raspunzel  •  21 Ianuarie 2022, 16:46
Postat de fairplayromania pe 21 Ianuarie 2022, 15:21

După articolul ăsta e posibil să aveţi interzis pe Stadionul Steaua.... asa cum aveţi interzis pe OZN-ul din Banie sau la FRF. Ce aveţi cu Steaua cea mai galonată echipă din România ? Aveţi atîta ură împotriva ei. ... Nu este zi să nu scrieţi articole împotriva ei.... Penibil. Mult venin aveţi in suflete ! Singura echipă din Romania care a cistigat o cupă Europeană !!!

Asta e CSA Regal - si dupa 'performantele" obtinute din 2017 (cand s-a infiintat) - PSD rapid, Carmen , baietii care livreaza pizza .... e cea mai penibila echipa din Romania ( considerand bani investiti in ea vs performanta realizata ) . Asa v-a invatat pe voi guru talpan ; de generali numai de bine si toti care "scrie" despre potlogariile care se intampla in club sunt dusmanii !!!! Nu e problema ca imbatati copiii in autocare , ca nenenorociti jucatorii de fotbal ( ca astia nu sunt fotbalisti) ... nimeni nu trebuie sa zica nimic despre asta :)))!!!! Pacat ca murdariti simbolul Steaua ... un nume care insemna ceva in Europa fotbalistica !!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  21 Ianuarie 2022, 16:35

Ce ușor este să pacalesti oamenii ... Pentru asta plătim taxe și impozite . Că partidele și ministerele statului sa joace fotbal .. trist .. Deșteaptă te Române !!! CSA, CSM , Voluntari, Iași ,Oțelul, Petrolul.. etc .... Cheltuiesc banii românilor .. in loc să tragă apa .. electricitate .. străzi , autostrăzi ... Etc avem multe lipsuri .. dar noi facem sport.. și avem și succes .. suntem 0 fata de anii trecuți .. înainte cu toți penalii. Că familia Becali , Porumboiu , iancu , Netoiu .. etc ... Mai jucăm și noi fotbal .. acum ..... Campionate câștigate de arbitrii .. in europa suntem o gluma . Ne bate oricine.. uitați va la campioana României .. in. Cupa intertoto :))))

misterverde
misterverde  •  21 Ianuarie 2022, 16:27
Postat de misterverde pe 21 Ianuarie 2022, 14:31

Despre cine vorbim aici .. CSa .. acolo. Sunt vulturi care ciugulesc din bugetul României .. și 300 de capete spălate in tribune .. fara coloana .... Ei tot vorbesc de fcsb .. dar nu zic nimic de ăștia 7 ani de existență pe cârcă românilor ... Ce au. Realizat ? Ei vor sa fie Steaua .. dar ai rămas repetenți in tooooate ligile de amatori. .. deșii au condiții asigurate de stat .. și mă refer la condiții top.. ăștia in liga a 4a mergeau în cantonament Turcia alaturi de echipe de liga 1 . Rezultat .. FC Carmen .. bugetari vs curieri .. au câștigat curierii de la Spartacus .. ei aveau. Obiectiv cupa României .. și ai pierdut in primuuuuuul meci .. nu au drept de promovare ... O echipa din pix .... Cel mai bun jucător de la CSA este Talpan .. cea pe teren. Este o gluma tristă plătită de români .. care blochează un stadion. . care poate aduce bani la buget .. dar nu avem nevoie .. plătesc capetele seci . Precum Cătălin ...și mai și aplaudă :))))

CSA .. clona politica .. echipa făcută din pix .. pe teren nu exista ... Ei sunt tari în tribunale ... Cel mai bun jucător de la CSA este Talpan ... Martorii lui Talpan le este rușine să vorbească despre performanțele CSA Regal.. de 7 ani existați .. ce ați realizat in n 7 ani ... Voi faceți o drama .. din faptul că FCSB se bate an de an la campionat... Prietene FCSB An înființare 1947 .. primul nume purtat a fost ASA .. in 1961 am devenit Steaua .. in 2017 FCSB ... CSA an înființare 2017 .. poarta o stema făcută de Gigi Becali in 2003 .. au o conducere fcsbista... Ogararu nu a jucat niciodată la CSA .. el a jucat la fel că neaga .miu. oprita .. Ilie Dumitrescu .. etc ...pentru FCSB ... Fiind o echipa nouă .. de asta ați început din ligile de amatori ... Deci. .. clonare plăcută .. bucurați va de corupția din Romania ...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close