FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Alex Chipciu, prins la mijloc în studio, după atacul cu talpa asupra CSA: „A vorbit prea mult” vs. „Și fanii Stelei cred asta”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2023 22:12 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 22:33

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, au comentat în această seară declarațiile dure făcute de Alexandru Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua, după meciul de Cupă câștigat de U Cluj, 3-1, în Ghencea. 

Andrei Vochin: „Multe din chestiile spuse de Chipciu le cred și ei”

„Multe din chestiile spuse de Chipciu le cred și ei (n.r- fanii CSA Steaua). Adevărul ăsta e. Primul echipa echipament din sezonul ăsta... Cum să dai cu roșu și albastru peste numere albe? Nu se văd numerele. Acum s-a schimbat... 

Dar dacă Steaua ține la brand, trebuia să aibă un anumit echipament. E parte din imaginea clubului”, a spus Andrei Vochin în emisiunea „Sport Report”, de la Orange Sport

Consilierul șefului FRF face referire la echipamentele purtate de CSA în startul acestui sezon, de culoare bleumarin. De la meciul din etapa a trecută, cu Slatina (1-1), steliștii folosesc noile tricouri. 

Alex Chipciu, prins la mijloc în studio, după atacul cu talpa asupra CSA: „A vorbit prea mult” vs. „Și fanii Stelei cred asta”
Echipamentele cu care CSA Steaua a început sezonul

Mihai Stoica: „Chipciu a vorbit cam mult. Aș avea și eu multe de spus, dar vreau să mai jucăm în Ghencea”

Și managerul FCSB, Mihai Stoica, a comentat discursul lui Chipciu. Acesta a fost surprinzător de rezervat, punctând mai în glumă, mai în serios că vrea să supere conducerea CSA Steaua, pentru ca FCSB să mai poată folosi stadionul Ghencea. 

„Îl cunosc bine pe Alex. Gândește cu voce tare și nu cred că s-a cenzurat vreodată. Mai ales acum, când vorbește cu presa după fiecare meci.

A vorbit cam mult, prea mult. Și vorbind mult, te expui. Spui chestii pe care după aceea le regreți. Aș avea și eu multe de sus, dar vreau să mai jucăm în Ghencea, la vară, când Arena Națională va fi închisă”, a spus managerul general de la FCSB.

Citește și: 

Top 6 „oferte” amuzante primite de Alex Chipciu, după declarația virală anti-CSA: „De Crăciun, are pulpa dreaptă din spate”

Transfermarkt a actualizat cotele: apariții-surpriză în cel mai scump prim „11” al Superligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Catalynn_7
Catalynn_7  •  30 Septembrie 2023, 15:25
Postat de Supersonick13 pe 30 Septembrie 2023, 02:49

Aoci depinde cum a fost contractul de preluare daca in contractul de preluare a fost specificat ca fosta societaye trebuie sa plateasca "14 mil" trebuia Paunescu tras la raspundere daca societayea care a preluat a preluat si datoria de 14 mil era obligata sa plateasca.... scurt si la obiect

Păi spune chiar ne-a jjijji într-un document semnat de el adresat FRF! AFC, în urma acelei ședințe despre care ai tot auzit ca “au semnat generalii”, urma sa fie parte din SC FC Fcsb SA, deci un acționar minoritar cum este astăzi AFC Badea la DDB. Așa veneau și Palmaresul plus sigla la noul SA. Noul SA a preluat contractele jucătorilor si locul în L1, datoriile însă erau tot ale AFC. În clipa în care a falimentat AFC și a dispărut din SA, a dispărut și tot ce adusese cu el în SA. Înțelegi acum și de ce este atât de important ca AFC Badea să nu falimenteze, dacă se va întâmpla DDB va pierde sigla, numele si Palmaresul, exact cum s-a întâmplat la FC Fcsb. Ne-a jjijji a sperat ca scapă, însă chiar dacă pe moment toți s-au uitat în alta parte, ulterior a venit “nota de plată”. Încă odată, falimentarea AFCul a fost marea lui greșeală. Dar pe de altă parte, 14 milioane euro în 2003-2004 erau o grămadă de bani! Băi, un apartament cu 2 camere într-o zonă decentă și bine întreținut era 15 000! Cat e azi!? Acum ce să spun, ca eu în locul lui făceam altfel!? Posibil, însă nu aș jura cu mâna pe inimă, până la urmă toți avem un preț, doar ca unii se “vând” pe mai nimic!

Supersonick13
Supersonick13  •  30 Septembrie 2023, 02:49
Postat de Catalynn_7 pe 29 Septembrie 2023, 00:36

Păi ne-ai greu cu datoriile alea … Bodu a spus ca AFC datora Statului vreo 14 milioane iar când a fost să execute silit a mai găsit doar o imprimantă veche. Deci ne-a jjijji a dat țeapă Statului cu 14 milioane de euro, trecând activele pe firma nouă și lăsând datoriile pe cea veche. Atunci era la limita legii, astăzi intra sigur la bancruta frauduloasă și evaziune.

Aoci depinde cum a fost contractul de preluare daca in contractul de preluare a fost specificat ca fosta societaye trebuie sa plateasca "14 mil" trebuia Paunescu tras la raspundere daca societayea care a preluat a preluat si datoria de 14 mil era obligata sa plateasca.... scurt si la obiect

concret
concret  •  29 Septembrie 2023, 10:13
Postat de flob pe 29 Septembrie 2023, 07:36

Chipciu, un alt ratat cu gura mare. A lovit direct legendele Stelei, a făcut ceva pe emblema Stelei și pe tot ce înseamnă acest club. Fake e echipa aia din 4 litere cu doua toți dințate deasupra roții de tractor cu cruce în mijloc. Da nah, pentru el nici Napoli nu era Napoli cand era în liga a 3-a. Sau Rangers, Dormund sau echipele câștigătoare de CCE care acum sunt in ligile inferioare. El ținea cu steaua doar pentru rezultat, in rest, exact ca fcsbistul topic care ține cu echipa doar in funcție de rezultat și merge la stadion in funcție de adversar.

Corect.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează