FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO CSA Steaua, victorie în meciul amical cu Astra » Adrian Ilie, omul meciului: două pase senzaționale

Adrian Ilie (numărul 13 în această imagine) a fost cel mai bun jucător în amicalul Steaua - Astra
Adrian Ilie (numărul 13 în această imagine) a fost cel mai bun jucător în amicalul Steaua - Astra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 22:17 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 22:17

CSA Steaua a câștigat meciul amical contra celor de la Astra Giurgiu, scor 3-1.

Scorul a fost deschis de Florin Răsdan, în minutul 10, cu un șut din unghi. Reușita de 2-0 a venit după o cursă de excepție a fundașului stânga Adrian Ilie (21 de ani) . Acesta a depășit 4 adversari, apoi pasat ideal pentru același Răsdan.

Steaua, victorie în amicalul cu Astra

Giurgiuvenii au redus din diferență în minutul 33, prin Dragoș Gheorghe. Adrian Ilie a mai produs un gol, la ultima acțiune importantă din prima repriză. L-a găsit pe Buhăescu pe linia porții, experimentatul atacant îndeplinind o formalitate. 

Bilanțul „militarilor” în amicalele din această vară este unul pozitiv. I-au mai învins pe cei de la OFK Belgrad, scor 6-0, și au cedat în fața Clinceniului, scor 1-2. 

Am reușit să câștigăm. Eu zic că am făcut un joc bun atât în prima, cât și în a doua repriză. Îmi pare rău că nu am mai marcat goluri, fiindcă am avut multe ocazii, dar ținând cont că este primul joc după o pregătire intensă, suntem multumiți.
- Florin Răsdan

Echipa folosită de Steaua: H. Iancu - Oroian, Morariu, Bactăr, A. Ilie - Băjenaru, Mihăescu, Răsdan - Zaharia, Buhăescu, Gherghiceanu 
Rezerve: Codruț, Bărbulescu, Enceanu, R. Neacșu, Chipirliu, Huiban, Walace, D. Nicolae, E. Pacionel, Șt. Pacionel, Călințaru 
Antrenor: Daniel Oprița

VIDEO Marius Lăcătuș, după retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu pot decât să le mulțumesc!”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Iulian Miu, pregătit de o decizie radicală: „Dacă se întâmplă asta, îmi dau demisia de la Steaua!” + Înțepătură pentru Mihai Stoica: „Am văzut ce scrie pe bluza lui”

Fără Steaua, FCSB a devenit de pluton! De la echipa care domina România, trupa lui Becali a ajuns egala lui ASA Tg. Mureș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează