FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

VIDEO + FOTO CSA Steaua - Concordia Chiajna 0-0 » Amical cu scântei în Ghencea

CSA Steaua - Concordia Chiajna 0-0 FOTO: facebook.com/CSASTEAUA +7   FOTO
CSA Steaua - Concordia Chiajna 0-0 FOTO: facebook.com/CSASTEAUA

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 14:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 14:42

CSA Steaua a remizat contra Concordiei Chiajna, 0-0, într-un amical jucat pe Terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua.

Rivale în Liga 2, trupa lui Daniel Oprița și cea a lui Eugen Trică au oferit un meci echilibrat, cu momente tensionate atât în teren, cât și pe marginea lui.

„Militarii” au avut primele ocazii, prin Adi Popa și Chunchukov, în timp ce Concordia a replicat în partea secundă, prin Gabi Tamaș. În finalul meciului, Chipirliu a ratat șansa de a deschide scorul (74), după ce Chiajna a rămas în 10 după eliminarea lui Simion (70)

Tensiuni între Oprița și Trică

În finalul primei reprize, antrenorii celor două echipei au ieșit la rampă, pe fondul jocului dur prestat de jucători.

Nemulțumit de decizii, Trică a protestat către arbitru, iar Oprița a cerut galben pentru antrenorul Concordiei. La un fault asupra lui Adi Popa, Trică l-a certat: „Adi, jură-te că te-a atins”. „Da, pe gambă”, a răspuns mijlocașul Stelei. „Dă-i galben, că mereu chițăie”, a strigat Oprița.

Desfășurarea meciului CSA Steaua - Concordia Chiajna 0-0

  • min. 90. Final de meci
  • min 75: Roșu pentru Chiajna! Simion vede al doilea galben după ce i-a pus o mână în față lui Bodișteanu
  • min 70: Ocazie Steaua. În urma unui corner respins greșit, Chipirliu a rămas cu mingea în careu, a șutat la colțul scurt, dar portarul Concordiei a fost la post
  • min 58: Tamas șutează fabulos dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, dar Dincă plonjează spectaculos și respinge de la vinclu
  • min 51: Concordia începe mai bine repriza secundă. Jucătorii lui Trică l-au pus la încercare pe portarul David Dincă cu două șuturi de la distantă, dar stelistul nu a avut probleme
  • min. 40: Steaua l-a pierdut pe Chunchukov, care a ieșit după ce s-a accidentat. În locul lui a intrat Atanas Trică
  • min 35: Crește nervozitatea pe băncile de rezerve. Jocul e dur, iar cei doi antrenori protestează la deciziile arbitrilor. Trică protestează către arbitru, iar Oprița cere galben pentru antrenorul Concordiei. La un fault asupra lui Adi Popa, Trică l-a certat: „Adi, jură-te că te-a atins”. „Da, pe gambă”, a răspuns mijlocașul Stelei. „Dă-i galben că mereu chițăie”, a strigat Oprița.
  • Aproximativ 100 de fani sunt în tribunele arenei
  • min 19: Încă o ocazie mare. Chunchukov preia cu spatele la poartă, în careu, pivotează excelent și trimite năpraznic în transversală
  • min 18: Ocazie uriașă ratată de Steaua. În urma unor pase din prima, Oroian a scăpat ni flancul drept și a centrat pe jos în fața porții, de unde Ilie a trimis slab, pe lângă
  • min 15: Start de joc foarte echilibrat. Nicio echipă nu se menajează. Multe greșeli la construcție de ambele părți
  • min 6: Steaua are prima ocazie de gol. Adi Popa șutează de la distanta pe jos, fără probleme însă pentru portarul Chudi
  • min. 1: A început meciul

Echipele de start

Steaua: 1. David Dincă, 4. Dean Beța, 98. Alexandru Sabău, 17. Darius Oroian, 13. Adrian Ilie, 8. Valentin Bărbulescu, 27. Ștefan Pacionel, 19. Stephan Drăghici, 77. Bogdan Chipirliu, 11. Adi Popa, 23. Tsvetelin Chunchukov 
Rezerve: 22. Horia Iancu, 70. Laurențiu Corbu, 15. Alexandru Sima, 6. Mădălin Mihăescu, 5. Doru Calestru, 97. Cosmin Ciocoteală, 30. Cristian Bustea, 9. Emilian Pacionel, 10. Rareș Enceanu, 42. Cristian Balgiu, 18. Iustin Răducan, 14. David Matei, 79. Ștefan Bodișteanu, 89. Kayondo Mahadi Mahrez, 99. Atanas Trică 
Antrenor: Daniel Oprița

Concordia: 12. Chudi – 2. Simion, 4. Stănică, 30. Tamaș, 80. Velisar – 28. D. Codrea, 14. Burcea – 19. R. Cristea, 18. Cierpka, 6. Pană – 24. Rusescu
Rezerve: 1. Popescu, 3. Alexandrescu, 23. Maric, 31 Goicea, 21. Călințaru, 7. Petkovski, 11. Constantinescu, 5. Ghimfuș, 20 Negoi, 27. Mediop, 22. Ivanovski
Antrenor: Eugen Trică

Eugen Trică, discuție cu fiul său înainte de meci

+3 FOTO

Cu aproximativ 10 minute înainte de startul meciului, Eugen Trică și fiul său, Atanas, s-au întâlnit pe teren. Antrenorul Concordiei și atacantul de la CSA Steaua s-au îmbrățișat și au discutat câteva minute.

Clasamentul din Liga 2

Roș-albaștrii, lideri în L2, au învins Concordia sezonul acesta cu 1-0, pe 11 noiembrie, în deplasare, gol marcat de Chunchukov, după o gafă uriașă de arbitraj.

Steaua joacă primul meci oficial din Liga 2 în deplasare, pe 24 februarie, cu Unirea Slobozia. Partida din etapa #17 va avea loc de la ora 16:00.

Chiajna joacă pe 25 februarie, în deplasare, cu Minaur Baia Mare, de la ora 11:00.

Programul complet al etapei #17 din Liga 2

Mișcări de trupe la Chiajna

Concordia i-a transferat iarna aceasta pe fundașul Gabriel Tamaș, portarul Iustin Popescu, atacantul Mirko Ivanovski, fundașul Mihai Velisar, mijlocașul Silviu Pană, mijlocașul Petar Petkovski, fundașul Gabriel Goicea și atacantul Raoul Cristea. 

Ilfovenii s-au despărțit de Adrian Voicu, Vlad Mihalcea, Sorin Bușu și Albert Voinea.

OFICIAL Steaua l-a transferat pe Mahrez :D » Două mutări anunțate de „militari”

CSA Steaua București nu are nici anul acesta drept de promovare în prima ligă, dar asta n-o împiedică să mute pe piața transferurilor. Roș-albaștrii au oficializat joi mutările lui Mahadi Mahrez Kayondo și Cosmin Ciocoteală, care au semnat cu liderul ligii secunde pentru șase luni. 

Oficialii primei clasate din Liga 2 au anunțat că situația contractuală a acestora va fi discutată din nou în vară. Dacă cei doi vor confirma în Ghencea, sunt șase mari să continue la „militari ”și în sezonul următor, în care suflarea roș-albastră speră că va obține dreptul de a se lupta pentru promovarea pe prima scenă.

„Clubul Steaua București a oficializat transferurile jucătorilor Mahadi Mahrez Kayondo (26 ani) și Cosmin Ciocoteală (25 ani). Cei doi au semnat angajamente pe șase luni, situația lor urmând a fi rediscutată la finalul sezonului.

Atacantul Mahadi Mahrez Kayondo a sosit în Ghencea de la CSM Deva, sub formă de împrumut până în vară. El va evolua cu numărul 89. Fundașul central Cosmin Ciocoteală a ajuns la Steaua de la CSM Alexandria și va purta în retur tricoul cu numărul 97”, se arată în comunicatul emis de „militari”. 

„Nu mi-am propus un anumit număr de goluri. Vreau să ajut Steaua să obțină cât mai multe victorii în a doua parte a sezonului”, a punctat vârful ugandez. 

Sunt bucuros că am ajuns la Steaua. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și să ne facem fanii fericiți la fiecare joc.

- Cosmin Ciocoteală, după prezentarea la Steaua

„Militarii” i-au transferat pe Cosmin Ciocoteală și Mahadi Mahrez Kayondo / Sursă foto: Facebook@ Steaua București
„Militarii” i-au transferat pe Cosmin Ciocoteală și Mahadi Mahrez Kayondo / Sursă foto: Facebook@ Steaua București
„Militarii” i-au transferat pe Cosmin Ciocoteală și Mahadi Mahrez Kayondo / Sursă foto: Facebook@ Steaua București
„Militarii” i-au transferat pe Cosmin Ciocoteală și Mahadi Mahrez Kayondo / Sursă foto: Facebook@ Steaua București
„Militarii” i-au transferat pe Cosmin Ciocoteală și Mahadi Mahrez Kayondo / Sursă foto: Facebook@ Steaua București

Kayondo Mahadi Mahrez l-a impresionat pe Oprița

Kayondo Mahadi Mahrez este un atacant din Uganda sosit în România în 2018, adus Poli Timișoara la cererea regretatului antrenor Ionuț Popa. Caracterizat drept un fotbalist mobil, rapid și extrem de muncitor, a trecut și pe la CSC Ghiroda înainte ca Ștefan Nanu să îl transfere la Deva. Atacantul ugandez a înscris un gol spectaculos în amicalul cu CS Păulești, când a fost protagonistul unei curse pornite din propria jumătate

Citește și alte știri din Liga 2: 

Dinamo - FC Brașov 2-1. Victorie convingătoare a „câinilor” cu o rivală la promovare!
amical
Dinamo - FC Brașov 2-1. Victorie convingătoare a „câinilor” cu o rivală la promovare!
Probleme mari pentru primul adversar oficial al lui Dinamo în 2023: organizează un trial și testează jucători liberi
unirea constanța
Probleme mari pentru primul adversar oficial al lui Dinamo în 2023: organizează un trial și testează jucători liberi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  19 Februarie 2023, 08:45
Postat de Catalynn..__ pe 18 Februarie 2023, 15:05

Ia spune-mi, așa e ca suferi infinit mai mult după milionul cheltuit de secția de fotbal a Stelei decât după miliardul cheltuit de Cîtu pe vaccinuri!? :-)))

azi aveti terci la popota.. pas alergator..

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Februarie 2023, 20:11
Postat de skylines pe 18 Februarie 2023, 13:58

Cum adică noi plătim și anul viitor pentru ca băieții astia din garnizoană să facă exerciții fizice in liga a doua???Eu speram să se dizolve acest experiment nefericit, dar se pare că trebuie să platesc și in 2024.

Excelent ... "exercitii fizice" :)))))

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Februarie 2023, 20:09
Postat de popescu.dzn pe 18 Februarie 2023, 16:22

Ma repet pentru ca n-a reușit niciodată sa răspundă ce naiba a fost in mintea lui când a crezut ca poate sa promoveze CSA. Noi i-am spus ca se face de ras dar a insistat. Altfel este băiat simpatic chiar dacă este prostul proștilor.

Dl. Popescu, as avea un mic retus pt aceasta postare ... "Prostul prostilor" sau AGRAMATUL agramatilor, este tibi_tanasuca_Firicel, ala cu vreo 8 conturi, de monteaza invertere pe casa, si panouri solare in casa !! :))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează