FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - ȘELIMBĂR 0-0

VIDEO CSA Steaua - CS Comunal Șelimbăr 0-0 » Două borne negative pentru „militari”: primul pas greșit pe teren propriu și primul meci fără gol marcat

CSA Steaua și CS Comunal Șelimbăr încheie etapa cu numărul 7 din Liga 2, astăzi, de la ora 18:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+. +4   FOTO
CSA Steaua și CS Comunal Șelimbăr încheie etapa cu numărul 7 din Liga 2, astăzi, de la ora 18:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 19:58 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 20:05

CSA Steaua și CS Comunal Șelimbăr au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 7 din Liga 2.

Pentru prima dată de la promovarea în liga secundă, CSA a încheiat un meci fără să marcheze. „Militarii” au controlat ostilitățile, dar nu au fost inspirați la finalizare.

Răsdan, ratări imense în Steaua - Șelimbăr

Florin Răsdan a semnat cele mai mai ocazii ale partidei din Ghencea. Între minutele 52 și 65 a ajuns de trei ori singur în fața portarului. Prima dată a trimis în bară, apoi a șutat previzibil, pe direcția lui Gal.

Steaua a forțat în minutele de final, prilej pentru două contraatcuri tăioase ale oaspeților. Ciocâlteu i-a driblat pe Walace și Enceanu, dar execuția lui pretențioasă, cu efect, spre vinclu, nu a fost cadrată. În ultimul minut al timpului regulamentar, jucătorii lui Șelimbăr s-au încurcat în careul advers.

Steaua, primul pas greșit pe teren propriu în Liga 2

Steaua comite primul pas greșit pe teren propriu în acest sezon. Încheie etapa cu numărul 7 pe locul 5, cu 14 puncte. Runda viitoare, „militarii” se deplasează pe terenul unei alte nou-promovate, FC Brașov.

CS Comunal Șelimbăr ajunge la 3 meciuri consecutive fără înfrângere și urcă până pe poziția a 10-a.

FINAL » CSA Steaua - CS Comunal Șelimbăr 0-0

S-a terminat partida!
min.73: Ciocâlteu îi driblează pe Walace și Enceanu, apoi încearcă o execuție cu mult efect, la colțul lung. Mingea trece puțin pe lângă.

min. 65: Răsdan ajunge din nou într-o poziție bună de finalizare. Chipirliu întoarce mingea, Huiban sare inteligent peste, dar șutul mijlocașului este pe centrul porții.
min. 62: Răsdan irosește o nouă ocazie imensă. Trimite din 5 metri, din alunecare, dar Gal are o nouă intervenție bună.
min. 52: Chipirliu preia bine în careu, la 10 metri de poartă, și reia din întoarcere, în portar. Mingea ajunge la Răsdan, care trimite în bară.
A început repriza secundă! 

S-a terminat prima repriză!
min. 32: Neacșa îl încearcă pe Bălbărău cu un șut de la distanță. Mingea a căzut în fața portarului și fost prinsă în doi timpi.
min. 27: Vasile Buhăescu nu mai poate continua. Acuză probleme la gleznă. Locul îi este luat de Huiban.
min. 17: Buhăescu este faultat la marginea careului de 16 metri de Radu Crișan. Jucătorul oaspeților vede cartonașul galben.

min. 11: Drăghici trage puternic de la 20 de metri. Mingea trece la câțiva metri pe lângă poartă.
min. 1: Suporterii din Peluza Sud au pregătit o scenografie specială pentru disputa cu Șelimbăr, afișând și mai multe mesaje: 

  • „De 15 ani doar Steaua și nimic în rest / Semnat, Armata 47 Vest” 
  • „Se adună anii în ranița soldatului / Nu renunțăm la fluturarea steagului!”

A început partida!

CSA Steaua - CS Comunal Șelimbăr, echipe de start: 

CSA Steaua: Bălbărău - I. Adrian, Beţa, Walace, Oroian - Drăghici, Băjenaru, Mihăiescu, Răsdan - Buhăescu, Chipirliu
Rezerve: Iancu Horia, Zaharia, Morariu, Huiban, Pacionel, Călinţaru, Claudiu Donose, Gherghiceanu, Enceanu
Antrenor: Daniel Oprița

CS Șelimbăr: Gal Rareş - Vodă, Vişa, Crişan, Tărar - Monea, Boboc, Luca Alexandru Florin, Neacşa - Ciocâlteu, Cîrstean
Rezerve: Vâtcă, Cărăuş, Badea, Curtean, Vecerdea, Cristiu, Antonie, Suciu, Roşu
Antrenor: Eugen Beza

Stadion: Steaua, București 
Arbitru: Marius Chițu / A1: Florin Pucheanu, A2: Ștefan Dumitrache

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Au fost la un pas de promovare în Liga 1, iar acum sunt în pragul dezintegrării » A plecat și căpitanul: „Situația e dezastruoasă!”

Fostul dinamovist Andrei Sin și-a găsit echipă » Atacă play-off-ul în liga secundă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
van_dammage
van_dammage  •  21 Septembrie 2021, 09:24

Sunt unii *** pe aici (că altfel nu ai cum să le spui), care habar nu au ce înseamnă să ȚII cu o echipă, indiferent de context. Pentru ei, voi explica de ce FCSB este STEAUA. De la început țin să le tranmit *** că nu îl înghit de fel pe Becali. Nu-mi convine că această echipă a ajuns pe mâna unui ***, dar nu am ce face. Trebuie să separi echipa (jucători, staff etc) de individul Becali. Este evident că există hotărâri judecătorești care stabilesc faptul că preluarea echipei de fotbal de către acest individ nu a fost efectuată în mod corect, legal, cum mai vreți voi să-i spuneți. Asta trebuie să fie o palmă dată pe obrazul avocaților care s-au ocupat de tranzacție. ÎNSĂ, manifestarea de voință a tuturor părților (inclusiv a Ministerului Apărării) a fost în sensul ca echipa de fotbal Steaua București să fie cedată lui Becali. Pe principiul enunțatde ***, înseamnă că echipa de fotbal Steaua București a murit la momentul preluării. Ceea ce susțineți voi acum este denumită de unii "clonă". Eu o văd ca o nouă echipă de fotbal, CS Steaua, nicidecum Steaua București. Încă ceva *** : în 1986 am urmărit finala CCE într-un Cerc Militar, alături de foarte mulți ofițeri de armată. Îmi aduc aminte că aveam prieteni printre copii acelor ofițeri. Cu vreo doi am ținut legătura. Au aceeași opinie cu mine : FCSB este STEAUA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo14
paolo14  •  21 Septembrie 2021, 05:35
Postat de orlick pe 20 Septembrie 2021, 23:52

Tu chiar vrei sa demonstrezi prin fiecare postare ca ai fost educat în peluza, cu pumni în cap, fumigene și înjurături. Mușchii tăi minte nu "are". Problema e ca tu nu ai nici mușchi în viața reală :)))

Băiatul este ***. Ura i-a luat și ce mai rămăsese din creierul al mic, mic de tot...El și cu anatol, nu le răspunde nimeni, se baga singuri în seama, vai de steaua lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  21 Septembrie 2021, 04:46
Postat de steaua.inseamna.csa pe 20 Septembrie 2021, 21:17

Crețu, un alt consumator de asflat, a recunoscut el însuși ca “a fost șmecher”. In mod normal vina recunoscuta e pe jumătate iertata doar ca el se lăuda cu “șmecheria” prin urmare când îl va lovi “karma” va ști de unde i se trage! :-)))

Băi Cătăline, adu ți aminte cum ați întrat în B. I ați furat pe aia de la Ulmu la greu. Când conta. Mai ușor cu pianul ala pe scări...

Vezi toate comentariile (74)
Comentează