FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Câți vaccinați sunt la CSA Steaua » Diferență enormă față de FCSB

Jucătorii și membrii din staff-ul celor de la CSA Steaua sunt vaccinați într-o proporție aproximativă de 50%.
Jucătorii și membrii din staff-ul celor de la CSA Steaua sunt vaccinați într-o proporție aproximativă de 50%.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 20:15 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 20:15

Jucătorii și membrii din staff-ul celor de la CSA Steaua sunt vaccinați într-o proporție aproximativă de 50%.

Informația a fost dezvăluită de Iulian Miu, team-managerul roș-albaștrilor. „Noi, la CSA Steaua, suntem majoritatea vaccinați. În jur de 50%”, a spus Miu la Telekom Sport.

FCSB nu se vaccinează

Din informațiile GSP, mai puțin de 10% din efectivul FCSB e vaccinat. Gazeta a scris recent despre un contrast incredibil în strategia cluburilor care se bat la titlu în Liga 1: Gigi Becali anunță că aproape nimeni nu s-a imunizat la FCSB, care e puternică afectată acum de Covid-19, în frunte cu Edi Iordănescu, în vreme ce rivalele CS Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt aproape de a atinge procentul de 100% în lot și în rândul staff-ului tehnic.

Din cauza focarului de coronavirus, FCSB a avut doar două rezerve la partida cu CS Mioveni.

CSA Steaua, remiză cu Astra

Ionuț Zaharia (18 ani), atacantul celor de la Astra, a marcat direct din corner în minutul 50 al partidei cu CSA Steaua, din runda cu numărul 10 a ligii secunde, la scorul de 1-0 pentru „militari”. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

CSA Steaua a dominat autoritar prima repriză a partidei cu Astra. A ratat din toate pozițiile, blocată de fiecare dată de Sebastian Moroz. Portarul giurgiuvenilor a făcut meciul carierei. „Militarii” au reușit să deschidă scorul în minutul 42, prin golgeterul Bogdan Chipirliu. Imediat după pauză, oaspeții au egalat cu o execuție magistrală. 

Ionuț Zaharia, gol din corner în CSA Steaua - Astra 

În minutul 50, la prima acțiune importantă de atac din repriza secundă, giurgiuvenii au obținut egalarea. Ionuț Zaharia, un vârf în vârstă de doar 18 ani, a executat cu mult efect o lovitură de la colțul terenului. 

+1 FOTO

Stângaciul lui Florin Stîngă a înălțat perfect mingea și l-a păcălit pe Mario Enache, portarul împrumutat de Steaua de la FCU Craiova. 

VIDEO cu golul marcat de Ionuț Zaharia

Steaua, în afara podiumului în Liga 2

CSA Steaua ratează șansa de a urca pe podium în Liga 1. Comite al doilea pas greșit pe teren propriu și rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte, 3 sub Petrolul și U Cluj. 

Astra continuă să strângă puncte, are 13 acumulate, dar ocupă ultima poziție în clasamentul ligii secunde, din cauza depunctării de 14 puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Balint, după decizia CNA în cazul Stelei: „Au depășit măsura!”

VIDEO+FOTO „Uriașul” de peste 20.000 de locuri a ajuns o ruină » Stadionul pe care Dacia Unirea Brăila joacă în Liga 2 mai e bun doar pentru fier vechi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  17 Octombrie 2021, 17:48

50% este prea putin pentru echipa. Daca se vaccineaza toti atunci exista o anumita siguranta la nivel de echipa, cu doar jumatate vaccinati e doar frectie la picior de lemn.

983753198303624
Ispas Ionut  •  17 Octombrie 2021, 08:55

Pe miu nu il duce capul de cand il stiu...ce pretentie sa ai la el,?

paolo14
paolo14  •  17 Octombrie 2021, 05:39
Postat de cirus11 pe 16 Octombrie 2021, 21:28

Cum sa spui majoritatea vaccinati cand te referi la 50%?? Nu isi da seama ca se face de ras? In plus, cam asta e % in Bucuresti asa ca de ce te-ai lauda cu cati de multi vaccinati ai tu cand de fapt esti in media localitatii?? Penibil

La ce te astepti de la Miu? Omul este dezechilibrat mental.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează