FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Și CSA Steaua e INTERZISĂ în Ghencea! Anunțul de ultimă oră făcut de FRF

CSA Steaua nu poate disputa pe arena din Ghencea meciul cu Metaloglobus, din runda cu numărul 2 a ligii secunde. Partida este programată marți, 15 august, de la ora 18:00. +18   FOTO
CSA Steaua nu poate disputa pe arena din Ghencea meciul cu Metaloglobus, din runda cu numărul 2 a ligii secunde. Partida este programată marți, 15 august, de la ora 18:00.

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 17:11 / Actualizat luni, 07 august 2023 17:56

După ce CSA a blocat timp de doi ani accesul FCSB în Ghencea, acum și Steaua a primit interzis. Nu poate disputa acolo meciul cu Metaloglobus, din runda secundă a noului sezon din Liga 2. Partida este programată marți, 15 august, de la ora 18:00.

Din cauza incidentelor violente provocate de suporteri la meciul cu Dinamo, victorie 2-1 de pe Arena Națională, pe 9 septembrie 2022, CSA Steaua a primit o suspendare de 4 etape a stadionului.

GSP știe motivele pentru care CSA a încercat să o blocheze pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland  » Argumente uluitoare: „Pagina de Twitter și contul de Instagram”
fcsb
GSP știe motivele pentru care CSA a încercat să o blocheze pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland » Argumente uluitoare: „Pagina de Twitter și contul de Instagram”

„Militarii” au jucat 3 partide departe de casă anul trecut, toate la Mioveni, apoi au primit un răspuns din partea TAS. Curtea de la Lausanne a suspendat provizoriu decizia Federației, până la soluționarea pe fond a apelului.

  • Al 4-lea meci pe care CSA Steaua ar fi trebuie să îl joace departe de Ghencea ar fi fost cel cu Oțelul, de pe 25 octombrie 2022. „Militarii” au revenit „acasă” și au câștigat cu 1-0.

CSA Steaua - Metaloglobus NU se joacă în Ghencea

Astăzi, FRF a anunțat verdictul TAS, unul nefavorabil pentru formația antrenată de Daniel Oprița. În aceste condiții, primul meci programat pe teren propriu în noul sezon, cel cu Metaloglobus, se va juca la 40 de kilometri distanță de București. CSA deja scosese la vânzare bilete pentru Ghencea. 

În urma incidentelor de la partida Dinamo – CSA Steaua din sezonul 2022-2023 al Ligii 2, clubul oaspete a fost sancționat de către Comisia de Disciplină și Etică a FRF cu 83.750 lei și interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia a fost menținută și de către Comisia de Recurs a FRF

Prin hotărârea din 7 august 2023, TAS a respins apelul CSA Steaua și a confirmat deciziile comisiilor jurisdicționale ale FRF
- Comunicat FRF

VIDEO Imagini șocante de la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua

Imaginile de la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua, din sectorul destinat steliștilor, au fost de-a dreptul șocante. Jandarmii băteau în retragere, în timp ce ce ultrașii aruncau în direcția lor cu scaune, garduri și extinctoare. Scenele par desprinse de pe un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion de fotbal.

FOTO. Cum arată arena din Ghencea după FCSB - CFR Cluj

+14 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Lovitură pentru Dinamo: Ghezali nu va juca toată luna august! Abia de la toamnă în formație completă: „Lucas în 3-4 săptămâni, Josue mai are puțin”

Cum arată stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj » Imaginile surprinse de GSP la finalul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
Functionarul22
Functionarul22  •  09 August 2023, 11:03

Ce-au cautat au gasit, cei de la CSA ...

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  08 August 2023, 22:04
Postat de Morujmomoruj pe 07 August 2023, 18:25

de ce mai e lasata csa in ghencea daca peluza sud csa a distrus "propriul" stadion?

Doar fraierii plătesc reparatii. Șmecherii nu plătesc. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Supersonick13
Supersonick13  •  08 August 2023, 08:51

Fratilor e groasa la csa pierd bani pierd procese pierd suporteri pierd inclusiv fostele glorii pt ca acest club nu produce nimic ba din contra papa banii nostrii degeaba de ce au plecat kenyencele si david popovici de bine ce era la csa.... si inca mai vezi niste oameni care o tin pe a lor ca ei fac bine ce fac... cati bani am platit noi pe procesele lui Talpan si pt ce.... exista o FC Steaua de ce au mai inventat una?.... cu marca ce fac? Cu palmaresu ce fac ca nici macar la noi nu ii crede nimeni ca il au cu toata decizia judecatoreasca iar UEFA a spus foarte clar ca nu recunoaste hotararea judecatoreasca pt ca ei iau in calcul continuitatea unei echipe nu altceva.....

Vezi toate comentariile (38)
Comentează