FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

OFICIAL A început curățenia la CSA Steaua! 5 jucători au fost dați afară

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 11:38 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 13:51

CSA Steaua, club care nu are drept de promovare în Superligă, a terminat sezonul pe locul 7. Iar Daniel Oprița a început curățenia.

Marți, CSA Steaua a anunțat că renunță la 5 jucători: Tsvetelin Chunchukov, Mario Topuzov, Alexandru Boiciuc, Alexandru Buziuc și Rareș Enceanu.

Stupoare în studio: „Mă comparați cu unii de care n-am auzit! Eu sunt un zero?!” » Radu Naum a rămas blocat: „Serios? Asta e răutate!”
SCANDAL
Stupoare în studio: „Mă comparați cu unii de care n-am auzit! Eu sunt un zero?!” » Radu Naum a rămas blocat: „Serios? Asta e răutate!”

Daniel Oprița a dat afară 5 jucători de la CSA Steaua

Steaua București a încheiat anul 2023 pe locul 7 în Liga a II-a, cu 22 de puncte, unul mai puțin decât ultima poziție care permite accesul în play-off (ocupată de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu). 

Dacă jucătorii au intrat în vacanță de la finalul săptămânii trecute, staff-ul tehnic pregătește deja sezonul de primăvară. Astfel, în urma unei analize făcute la finalul sezonului de toamnă și a rezultatelor deloc satisfăcătoare din campionat, Daniel Oprița și staff-ul său au decis că e nevoie de o restructurare a lotului. 

- comunicat CSA Steaua

Daniel Oprița și-a explicat printr-un mesaj decizia: „Am făcut o analiză a evoluției echipei în primele 15 etape din acest sezon și ne dorim să facem câteva modificări în componența lotului.

În această iarnă încercăm să renunțăm la câțiva jucători care nu au dat randamentul dorit. E adevărat că nu avem drept de promovare nici în acest sezon, dar se impun unele schimbări în această perioadă. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off”.

La cine a renunțat CSA Steaua:

  • Tsvetelin Chunchukov - atacant bulgar, 28 de ani
  • Mario Topuzov - miljlocaș bulgar, 24 de ani, împrumutat de la ȚSKA 1948 Sofia
  • Alexandru Boiciuc - atacant moldovean, 26 de ani
  • Alexandru Buziuc - atacant, 29 de ani
  • Rareș Enceanu - mijlocaș central. 29 de ani
     

VIDEO Ce-a făcut Iulian Miu cu primii bani câștigați în fotbal? „Mi-am luat un BMW fără acoperiș”

Citește și: 

Nicio soluție viabilă pentru ca Steaua să poată promova în SuperLigă! Informații de ultimă oră de la MApN

Corvinul 2.0, renașterea unui mit » Cum a reapărut Hunedoara pe harta fotbalului românesc: „Se pot face lucruri frumoase și cu bani puțini”. Urmează stadion nou + marele vis

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
ursull
ursull  •  12 Decembrie 2023, 19:46

Pregătirea pentru alte meciuri amicale. O clonă

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Decembrie 2023, 16:26

Fanii FC Jucaria sunt mai preocupati de Steaua decat de fcsb.

Nini
Nini  •  12 Decembrie 2023, 15:36

Ce îi mai deranjează Steaua pe fcsb-istii-becaliști. Dacă nu aveți dreptul la promovare întineriți echipa și puneți un antrenor priceput . Curățenia trebuie începută de la Oprița .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează