FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua a prezentat portarul trecut pe la FCSB și CFR Cluj » „Coșmarul” lui Dinamo a ajuns și el în Ghencea

Boiciuc, la barajul U Cluj - Dinamo / FOTO: Imago
Boiciuc, la barajul U Cluj - Dinamo / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 17:41 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 18:03

CSA Steaua a oficializat astăzi transferurile lui Adrian Frânculescu (portar, 18 ani), David Maftei (fundaș dreapta, 18 ani), Alexandru Boiciuc (atacant, 25 de ani) și Mario Topuzov (atacant, 23 de ani). 

CSA Steaua pornește la drum într-un nou sezon plin de incertitudini, fără drept de promovare și cu mulți fotbaliști care amână semnarea prelungiri. Daniel Oprița, confirmat pentru moment pe banca tehnică, își construiește un lot interesant, având obiectiv calificarea în play-off. 

„Coșmarul” lui Dinamo, transferat de CSA Steaua

Cel mai important transfer prezentat astăzi este moldoveanul Alexandru Boiciuc, fotbalist cu CV important, ultima dată sub contract cu Gloria Buzău.

Boiciuc trezește amintiri neplăcute fanilor rivalei Dinamo. A marcat un gol în U Cluj - Dinamo, scor 2-0, turul barajului pentru menținere/retrogradare din sezonul 2021/2022.

CSA Steaua a prezentat portarul trecut pe la FCSB și CFR Cluj » „Coșmarul” lui Dinamo a ajuns și el în Ghencea
Alexandru Boiciuc

Atacantul în vârstă de 25 ani a perforat poarta „câinilor” și în play-off-ul trecut din Liga 2, în remizele Buzău - Dinamo, 1-1 și 2-2.

Vreau să obțin promovarea cu această echipă, așa cum am obținut și cu U Cluj. Daniel Oprița mi-a urat mult succes și mi-a spus să obținem lucruri frumoase împreună. Stilul de joc pe care Steaua îl practică este pe stilul meu. Nu am o problemă cu concurența. Voi fi mândru dacă voi juca titular. Dacă nu, îmi voi susține colegii.
- Alexandru Boiciuc, pentru site-ul oficial al Stelei

Portar trecut pe la FCSB și CFR Cluj 

O altă noutate din cantonamentul „militarilor” este Adrian Frânculescu, un portar în vârstă de 18 ani, trecut prin academia celor de la FCSB. Sezonul trecut a evoluat pentru echipa secundă a celor de la CFR Cluj.

E un pas înainte, am deja o săptămână cu băieții. Mă bucur că am venit aici, sper să reprezint acest club cu mândrie.
- Adrian Frânculescu

CSA Steaua a prezentat portarul trecut pe la FCSB și CFR Cluj » „Coșmarul” lui Dinamo a ajuns și el în Ghencea
Adrian Frânculescu

În actuala perioadă de mercato, Steaua i-a mai adus pe Daniel Vîrtej (fundaș, 25 de ani), Alexandru Buziuc (atacant, 29 de ani) și Mihai Dobrescu (fundaș, 30 de ani).

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Confesiune cutremurătoare a lui Dan Vasilică: „Am avut cancer la ficat. Făceam chimioterapie rezemat de o chiuvetă, apoi conduceam ca să ajung la echipă, deși nici nu puteam să calc ambreiajul”

Interviu-eveniment cu Cătălin Cîrjan, puștiul adus de Rapid de la Arsenal: „David Luiz m-a învățat că dacă muncesc, mi se întoarce înzecit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
19sevilla86
19sevilla86  •  01 Iulie 2023, 16:52

Cazarma Stalinistă a Armatei-CSA, ultima rămasă in UE, continua dezmățul, carnavalul pe bani publici și a trecut la recrutări externe, cu arcanul (adică solda babana și papa la popota totul din banii noștri)! Armata romană, guvernul României nu simt oare nicio jena, nicio rusine când văd ca România a rămas unica țara democratica in care mai exista creațiile bolsevice CSA și CS Dinamo, armata și militia in sportul profesionist, echipe militare in competiții profesioniste, stadioane, sali și meciuri in cazarma! Pana când risipa, rușinea, agățarea cu disperare de trecutul totalitar???

forumeer
forumeer  •  01 Iulie 2023, 02:14
Postat de creeperno534 pe 30 Iunie 2023, 22:36

Ce frica imi e!

Ar trebuie, Steaua v-a batut in 2 din 3 meciuri si a terminat peste voi in clasament. Noroc cu Burleanu ca ati promovat.

arnautull
arnautull  •  01 Iulie 2023, 01:33

De coma ar fii si cam asta ar merita bugetarii, sa aibe voie sa promoveze dar sa nu prinda play off

Vezi toate comentariile (9)
Comentează