FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - PETROLUL

„Mergem în Ghencea cu un singur gând!” » Mobilizare generală la Petrolul, înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Petrolul e liderul la zi din play-off-ul ligii secunde / Sursă foto: Facebook@ Petrolul
Petrolul e liderul la zi din play-off-ul ligii secunde / Sursă foto: Facebook@ Petrolul

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 13:34 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 14:36

Nicolae Constantin (48 de ani), tehncianul celor de la Petrolul Ploiești, nu concepe alt rezultat decât victoria în derby-ul cu CSA Steaua din play-off-ul ligii secunde.

  • CSA Steaua - Petrolul Ploiești, duel din play-off-ul ligii secunde, se joacă sâmbătă, de la ora 14:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Look Sport.

Tehnicianul liderului a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, duelul din Ghencea de sâmbătă. Acesta a oferit informații despre problemele de lot cu care se confruntă echipa sa, fiind optimist că „lupii galbeni” vor face un meci mare contra echipei Armatei.

Nicolae Constantin, antrenor Petrolul: „Mergm în Ghencea cu gândul să câștigăm!”

Nu este loc de discuții: ne propunem să câștigăm, asta este cât se poate de clar și cu acest gând vom merge în Ghencea! Putem face acest lucru, ne cunoaștem adversarii, știm ce joacă și sper să trecem cu bine peste acest joc! Ne-am pregătit cum trebuie, iar pauza de două săptămâni ne-a prins bine, pentru că am reușit să recuperăm o parte dintre jucători, în condițiile în care au fost ceva probleme cu gripa în perioada asta. 

Avem aproape tot lotul valid, singurele absențe fiind cele ale lui Velisar, care a suferit o entorsă la antrenamentul de ieri, Boțogan, care s-a întors cu o accidentare de la lotul național și va trebui să mai stea câteva zile, și Dragoș Gheorghe. 

Vom juca pe un stadion nou, cu un gazon perfect, va fi o atmosferă foarte frumoasă, vor fi mulți suporteri ce vor veni să ne susțină, așa că avem toate condițiile să ne întoarcem la Ploiești cu un rezultat bun”, a declarat Nicolae Constantin, potrivit site-ului oficial al găzarilor”. 

Va fi un meci foarte dificil. Este adevărat, ei nu au drept de promovare, dar asta nu înseamă că nu vor da totul, pentru că, în mod cert, vor vrea să ne bată! Este un derby important și pentru suporteri, am văzut că fanii noștri se mobilizează să vină în număr cât mai mare la meci și sper să nu-i dezamăgim.

- Mario Bratu, Petrolul Ploiești

Daniel Oprița, încrezător înaintea derby-ului cu Petrolul: „Suntem în cea mai bună perioadă” + Apel către fani: „Să vină în număr cât mai mare”
CSA STEAUA
Daniel Oprița, încrezător înaintea derby-ului cu Petrolul: „Suntem în cea mai bună perioadă” + Apel către fani: „Să vină în număr cât mai mare”

VIDEO Nicolae Constantin: ”Voiam să fiu profesor de sport! Nu aveam contacte decât de pe la Liga 3 și nu voiam să mai merg acolo”

Citește și alte știri din Liga 2:

Daniel Oprița, încrezător înaintea derby-ului cu Petrolul: „Suntem în cea mai bună perioadă” + Apel către fani: „Să vină în număr cât mai mare”

Panduru, despre situația Stelei: „Au știut și n-au făcut nimic! E anormal ce avem în Liga 2”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  01 Aprilie 2022, 23:03

Lupii doamne!!!Inger,îngerasul meu în ligă n-o să intru eu,sunt doar o clonă prăpădită rău!

1947____forumer
1947____forumer  •  01 Aprilie 2022, 17:13
Postat de standart pe 01 Aprilie 2022, 17:06

Se fac 10000? Nu cred că vin 9000 de ploieșteni ...

Ba vin, au cumparat vreo 3 sectoare din Peluza Sud deja si cam jumatate din biletele din primul inel al Peluzei Sud! Plus pe la T2 si T1 sunt sectoare cu peste jumatate dintre bilete vandute, tot ploiestenii sunt :))! Lojica de fâcâsâbist.

standart
standart  •  01 Aprilie 2022, 17:06
Postat de 1947____forumer pe 01 Aprilie 2022, 16:20

Ieri, erau vandute 5.000 bilete. Pana la ora meciului, se fac 10.000 cred. Se simte durerea in fiecare tasta apasata de fecesebei :))), atatia au adunat ei in ultimele 3 meciuri acasa!

Se fac 10000? Nu cred că vin 9000 de ploieșteni ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează