FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua începe reconstrucția » Primul nume de pe lista de transferuri a lui Daniel Oprița

Milcho Angelov, în duel cu Gabi Tamaș
Milcho Angelov, în duel cu Gabi Tamaș

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 13:27 / Actualizat marti, 23 mai 2023 15:18

După ce a terminat play-off-ul pe locul 2, fără să aibă drept de promovare, CSA Steaua pregătește transferurile pentru noul sezon. Primul dorit e bulgarul Milcho Angelov, golgeterul de 28 de ani al Brașovului și al doilea cel mai bun marcator din acest sezon al Ligii 2.

„Militarii” pregătesc un nou proiect pentru sezonul viitor. Daniel Oprița, confirmat ca antrenor, a anunțat că aproape toți jucătorii își termină contractele, printre ei fiind și vedeta Tsvetelin Chunchukov

CSA Steaua îl vrea pe Milcho Angelov

Tehnicianul formației din Ghencea a început să facă lista cu jucătorii pe care îi dorește, iar primul nume este Milcho Angelov (28 de ani), atacantul bulgar de la FC Brașov.

Acesta rămâne liber de contract la finalul lunii iunie și este tentat de o mutare în Ghencea. Mai ales că „militarii” îi oferă un salariu mai mare. Bulgarul primește de la FC Brașov 4.500 de euro pe lună, în timp ce CSA Steaua îi oferă o mie în plus.

Crescut la Chernomorets, Angelov a mai jucat la Litex, ȚSKA Sofia, Slavia Sofia, Etar și Tsarsko. A ajuns la Brașov în februarie 2017 și a impresionat, marcând 16 goluri și fiind al doilea golgeter al Ligii 2, după Chipirliu (17).

125.000 de euroe cota lui Milcho Angelov, potrivtit transfermarkt

„Mai sunt patru jucători care mai au contracte! Ceilalți își termină contractele în iunie. Am discutat și cu Chunchukov, așteaptă oferte de la Liga 1, n-ar zice nu unei oferte de acolo. Eu și staff-ul meu mai avem un an de contract. N-am apucat să vorbesc cu jucătorii. Probabil că săptămâna viitoare se va decide, trebuie să am o întâlnire cu domnul comandant. Dacă va fi să avem drept de promovare, trebuie s-o luăm de la capăt. 

- Daniel Oprița, pe 16 mai

Citește și:

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează